USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбулась міжнародна виставка собак. ФОТО

2 Березня 2013 16:54
На міжнародну виставку собак усіх порід «Перлина Волині-2013», що відбулася 2 березня, зібралося близько 450 учасників зі всієї України.

Кінологічна виставка відбувається уже втретє у спорткомплексі «Арена Спорт».

Так, під час виставки представили собак дуже рідкісної породи, а саме Тібетського мастифа. Таких в Україні є не більше 50 особин. Крім того, відвідувачі виставки мали змогу на власні очі побачити як «кишенькових» декоративних домашніх улюбленців, так і гігантських собак.





Переможців обирали спеціально навчені експерти з різних країн

Серед нагород – дипломи, значки, кубки та корм.



«Всеукраїнська всенародна виставка собак екстер’єрного типу відбуваєься уже втретє. Участь у ній беруть учасники з Польщі, Швеції, Росії, Білорусії. Мета виставки – знайти кращих з кращих. Захід проводиться раз у рік в кожному місті України. Переможців обирають спеціально навчені експерти, які мають статус судді. Вони і визначають переможця», - розповів організатор виставки керівник Волинського обласного кінологічного клубу України Федір Мазік.

Учасниця виставки Тетяна з Києва розповідає, що бере участь у змаганнях уже шостий рік: «На вихідних усі відпочивають, а ми їздимо по виставках. Моєму фокс-тер’єру Гоші - чотири роки. Він дуже активний. Розлуку обоє переживаємо важко. Від вистаки очікуємо дружнього спілкування. На Волині уже другий раз. Тут нам дуже подобається».





























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Modern Показати IP 2 Березня 2013 17:25
А ЧОМУ ПРО ТАКУ ПОДІЮ НЕ МОЖНА БУЛО АФІШІ ЗРОБИТИ? ПРО ЯКТЙСЬ КОЛОС ЧИ ФІОЛЕТ ТУТ РОБИТИЕ, А ПРО ДІЙСНО ДОСТОЙНЕ ТА КРАСИВЕ - НІ!
Misteria до Modern Показати IP 2 Березня 2013 18:00
У Вас э можливість відвідати цю чудову подію завтра, якщо на те пішло, виставка триває 2 дні
Здрасте до Modern Показати IP 2 Березня 2013 21:40
+100%
Бармалєй для Moderna Показати IP 2 Березня 2013 17:58
1.Не кричи. 2.Даремно ти так про "Колос" і "Фіолет" 3.Про афішу або анонс - 100%
лучанин Показати IP 2 Березня 2013 18:05
А яка користь від цих виставок і зокрема, робти експертів, так званих?
Марина Показати IP 3 Березня 2013 13:01
Деяких собак до 1990 року ЗАБОРОНЯЛОСЯ ввозити в Україну через те, що в світі були поширені смертельні хвороби, які передавалися від тварини до людини. Зокрема дірофіляріоз. Його переносять комарі,який насмокчеться крові хворої собаки. Дана хвороба прийшла до нас з Росії, яка стала центром розведення собак різних порід. В Україні цією хворобою заражаються щорічно до 8 чоловік.
я проти собак Показати IP 3 Березня 2013 19:32
Собака повинен жити на вулиці, в будці, бути напівголодним (тому й злим), голосно гавкати, охороняючи обійстя господаря. Тримати в квартирі таких бугаїв - це вищої міри дикунство. Собачий сморід, якщо б навіть купали його тричі на день, проникає в килими, одежу, меблі. А найнебезпечніші квартирні собаки для малих дітей. Глисти собаки потрапляють в печінку і лікувати їх треба надто довго.
няня до я проти собак Показати IP 3 Березня 2013 23:41
ВІдчувається, що у вас ніколи не було собаки))). Якщо правильно доглядати за собакою, то сморід від собаки відсутній. Вчасно проводити профілактику глистів і ні у собаки ні у власника її не буде. А яку небезпеку створюють дітям собаки?
Собака Показати IP 4 Березня 2013 12:38
Про що мова? Яке "гавкати", "в будці", "охороняти"??? А чи відомо вам, що у кожної породи - своє призначення? І охоронних собак не так вже й багато? І що є собаки, які взагалі не гавкають? І такі, що не мають запаху? Де-які люди набагато більше приносять шкоди оточуючим і суспільству, ніж собаки. Наприйняття - від незнань. Вчіться. Собака - це є частина природи, в якій ви живете. І д давніх часів собака завжди буда поряд з людиною. А якщо людина цього не знає або не вміє - то це проблема виключно людини
Ольга Показати IP 4 Березня 2013 22:05
Спасибо большое организаторам выставки!!! Все было СУПЕР!!! На следующий год приедим обязательно! Хорошое помещение, прекрасные експерты, теплая обстановка! Молодцы ребята!
Ca de Bou Показати IP 5 Березня 2013 13:05
Щиро дякуємо Марині Аркадіївні, та її помічникам за чудово організовану виставку, за теплу атмосферу чуйності та відповідальності в питаннях розміщення іногородніх учасників. Ще неодноразово будемо раді приїхати до Вас в Луцьк. Дуже гарне місто та гостинні лучани. До нових зустрічей! www.cadebou.name
lena Показати IP 6 Березня 2013 11:12
Выставка супер!!!!!! Организация хорошая! Сабаки- это чудо!!! Больше приглашайте прессу, пусть больше людей об этом узнают и увидят.Надо популяризировать любовь к собакам, может люли станут чистоплотнее и духовнее.
Дима Показати IP 8 Березня 2013 14:56
Виставка......????хм.... це була пародія на виставку!!!!!
Корсо Показати IP 11 Березня 2013 13:52
Полностью согласна с предыдущим постом.
Хочу мати собаку Показати IP 11 Листопада 2014 18:15
Допоможіть вговорити батьків,на покупку собаки!!!Тато і мама кажуть,що буде собака коли купимо 3 кімнатну квартиру.....Мені здається,що дешевше купити собаку ніж купити або зняти квартиру...Допоможіть,будь ласка!я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ СОБАК І ХОЧУ МАТИ ВІРНОГО ДРУГА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus