USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку занепокоєні «гендером»

26 Березня 2012 17:13
Громадська організація «Християнський рух за життя» занепокоєна гендерним становищем в Україні. Зокрема у законодавстві України у сфері боротьби та протидії дискримінації, яке хочуть наблизити до європейських стандартів. У громадському об’єднанні вважають, що це призведе до непоправних результатів.

Про це під час прес-конференції 26 березня заявила голова громадської організації Антоніна Євтодюк.

За її словами, зустріч із журналістами є відголоском «круглого столу», який провели минулого тижня в приміщенні облради.

«Метою нашого круглого столу було прийняття звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, де було сказано про те, що сьогодні в Україні є небезпека в «підтягуванні» до так званих європейських стандартів суспільної моралі», - розповіла голова Волинської обласної громадської організації «Християнський рух за життя» Антоніна Євтодюк.

Непокоїть громадську організацію запровадження в Україні, крім двох статей – чоловік і жінка, - ще трьох: трансексуал, гомосексуаліст та лесбіянка.

В Україні гендерна політика подається як рівноправність чоловіків і жінок. Термін «стать», який вживають, аби відрізняти жінку і чоловіка, змінюють на термін «гендер», що пов’язаний із так званою «соціальною статтю».

За словами Євтодюк, буцімто стає важливо, не ким людина народилася, а ким себе вважає.

Як своєрідний «піар» цього Антоніна Євтодюк називає презентацію в Луцькій міськраді проекту гендерного бюджетування 27 лютого цього року.

Наголошує голова організації і на тому, що 20 травня в Києві відбудеться перший в Україні гей-парад, який офіційно дозволений столичною мерією.

«З 16 по 19 в столиці будуть відбуватися прес-конференції різноманітні для осіб-ЛГБТ (абревіатура, яка використовується для позначення чотирьох сексуальних меншин – лесбіянок, геїв, бісексуалів та трансгендерів,«ВН»). Вони говорять про те, що відбувається утиснення їхніх прав та інтересів. Але насправді є такий соціологічний закон, який каже, що якщо будь-яка думка, яка пропонується суспільству, опановує 10% людей, то вона з катастрофічною швидкістю починає поширюватись і починає сприйматися, як норма», - розповіла Антоніна Євтодюк.

«Так виглядає, що в Україні ще немає цієї критичної маси 10%. Тому що в країні діють багато організацій проти цього. Наприклад – київська організація «Любов проти гомосексуалізму», «Рух чистих сердець», дуже багато християнських організацій. Ми зараз координуєм зусилля, щоб створити в Україні потужний антигендерний рух», - каже вона.

Голова громадської організації розповідає, що в інтернет-виданнях пройшла інформація, що в Донецьку відкрили церкву для людей із нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Її зареєстрували в Міністерстві юстиції як суспільну організацію «Центр святого сотника Корделія». Аналогічна структура є також у Києві.

«Нам говорять про якусь гомофобію, але йде насправді гомодиктатура», - каже голова Волинської обласної громадської організації «Християнський рух за життя» Антоніна Євтодюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Галя Завбачлива Показати IP 26 Березня 2012 18:09
Зарплатна картка мого чоловіка в мене, машина та квартира теж на мене оформлені, а решту гендерна політика довершить...
SPIKER Показати IP 26 Березня 2012 18:45
20-го травня скінхеди матимуть розвагу...
Н.Е. Дарвин Показати IP 26 Березня 2012 18:56
Через таки гендери пидоНЕри плодяться та еволюция йде неприроднім шляхом.. Кращого в Заходу взяти не в змозі, так хоч гидоту їхню запровадимо! Геїв та феміністок - у Чорнобильську зону!!
Интересно до Н.Е. Дарвин Показати IP 27 Березня 2012 13:57
Хм, интересно, а как же это пидоНЕри плодятся? Неужели вас лично кто-то может заставить стать геем? Боитесь? =)
Вася. Показати IP 26 Березня 2012 19:33
Тоня просто в лесах с 40-х сидела и только вот расчехлилась :)))))) А она уверена, что не лесбиянка?
111 Показати IP 26 Березня 2012 22:38
Жарти - жартами, а темка-то не проста... Під тими райдужними прапорами всяка нечисть в Україну лізе. Не хотілося б мені, щоб моїх дітей виховували геї або інша якась мерзота. Може, підтримати Антоніну?
Интересно до 111 Показати IP 27 Березня 2012 13:59
А почему ваших детей должны воспитывать геи? Сами воспитывайте, никому они кроме вас ненужны. А вот детям, которые грязные и холодные зимой в подвалах мерзнут, или тем, кого в интернатах наших суперадаптированных избивает или насилует, они могут и помочь. И поверьте, ребенок, которого воспитают в любви, даже однополые пары, будет ничем не хуже вашего
111 до Интересно Показати IP 28 Березня 2012 10:46
Тому що я не в змозі проконтролювати ВСЕ, що дитині дають у садочку або в школі чи в інституті.
Интересно до 111 Показати IP 29 Березня 2012 15:24
Как будто школы и садики окупировали геи. "Дайте спокій", вы наверно шутите)) Почему-то во всех криминальных новостях, где задействованы ученики, как потерпевшие, больше фигурируют так называемые "натуралы", ни об одном случае с геем не слышал... может вы займетесь просветительством. Это первое. Второе. Первичное влияние и авторитет на ребенка оказывает не школа, а семья, и если заниматься активно его развитием, а не садить за компьютер и забивать на общение, то никакая школа не повлияет на него, в любых вопросах. И третье. Сексуальная ориентация бывает двух типов: врожденная и приобретенная. Так вот, если у вашего ребенка она приобретенная, то можете расслабиться, в какой-то момент он вернется на ваш "путь истинный", если же врожденная, то, извините, тут уж ему решать...
ЯнА до Интересно Показати IP 3 Травня 2012 01:56
А ви дослідіть це питання, і зрозумієте, чому є підстави для занепокоєння. Хворі і діти з підвалів їх не цікавлять. Досвід Росії та статистика сьогодення говорить про те, що варто відстоювати свої інтереси і захищати майбутнє своє та своїх дітей. Досвід країн з ювенальною юстицією показує, що коли вона прийде до нас, у батьків небагато прав залишиться. Я теж не хочу, щоб моїй дитині інтенсивно промивали мізки і агітували стати "нормальною" лесбі чи гомосексуалом...а в деяких країнах і зносини з дітьми вже входять перелік норм. Вас така перспектива влаштовує???
анонімус Показати IP 27 Березня 2012 00:19
досить вже носитись з тим гендерним питанням - чим частіше про нього згадують тим йому краще. забийте і не звертайте уваги на хворих!
Психиатр-гендеролог Показати IP 27 Березня 2012 09:50
Цікава тема для обстеження, є вільні місця для активістів, що плюндрують души та мораль.
AntiUkr Показати IP 27 Березня 2012 18:40
Феминистки, суфрожистки-недобабы, и полумужики. Брак природы. В паспортах надо ставиьть отметку "Без ГМО". Таких можно в жены брать. Искренене убежден-все эти гендерные полуфабрикаты имеют очень серьезные проблеммы в сексуальной жизни. Получит какая небудь из них нормального мужика со здоровым....- все социальные проблеммы забудут.
Интересно до AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 15:27
А вы относите себя к мужикам "со здоровым...")) Насчет проблем в сексуальной жизни: не были в шкуре человека, не судите, а предположения свои можете развивать, исследование проведите, научный труд напишите, может хоть пользы больше будет, чем от таких вот, ничем не аргументированных комментариев)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus