USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У луцьких барах виловлюють сезонних «нелегалів»

21 Червня 2010 14:55
Літні бари-кафе в Луцьку розпочали сезон необлікованих найманих працівників.

Про це інформує Луцька об’єднана податкова інспекція.

Під час перевірки працівниками Луцької ОДПІ встановлено, що луцький приватний підприємець-власник літнього кафе використовував працю трьох найманих працівників без укладання трудових договорів в центрі зайнятості.

Загалом протягом трьох тижнів луцькі податківці виявили 13 необлікованих найманих працівників. Приватних підприємців після встановлених фактів запросили до податкової інспекції для надання пояснень та документальних доказів про розрахунки з найманцями.

Протягом червня податківці провели дві позапланові документальні перевірки суб’єктів господарської діяльності, які використовували працю необлікованих найманих працівників.

За їхніми результатними донараховано 2,5 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Споглядач Показати IP 21 Червня 2010 23:09
Таких людей-море в кожного небідного підприємця,за чий рахунок вони багато років збагачуються.Не треба робити з цього сезонний нонсест.
Знаючий Показати IP 22 Червня 2010 00:06
Ну нарешті хоч якісь результати в цій сфері за кілька років з'явились. Всі знали, а ніхто "не бачив".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus