USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У прокурора міста тепер буде прес-секретар. ФОТО

30 Січня 2013 11:37
Конкурс на посаду прес-секретаря прокурора міста Сергія Даніліна, який був оголошений напередодні нового року прокуратурою Луцька, завершився.

Так, прес-службу очолить Оксана Швець – журналістка Волинської обласної телерадіокомпанії.

Вітаємо колегу з новою сходинкою в кар’єрному рості та бажаємо їй невтомності та натхнення на новій посаді. Хай все вдається, а робота приносить лише задоволення та успіх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Лис Показати IP 30 Січня 2013 11:43
Сімпатюлічка...
Голова Показати IP 30 Січня 2013 12:20
Дана штатна одиниця буде коштувати бюджету тисяч шіздесят на рік (плюс-мінус). А яка суспільна користь від цієї посади, нічого не стоврює просто ще одна "говоряча голова" яка буде озвучувати те що прокурорам ліньки... Краще вихователям в дитсадок добавили оклади.
Вадим Панафідін Показати IP 30 Січня 2013 12:34
Вітаю. Бажаю нових успіхів і творчої реалізації.
Андрій Показати IP 30 Січня 2013 14:17
Як вона така хороша, то що не розуміє, в яке болото полізла. Потім не відмиється...
Zozul'ka Показати IP 30 Січня 2013 15:19
Оксана ШВЕЦЬ - МОЛОДЕЦЬ!!!))
Побажання Показати IP 30 Січня 2013 17:29
Ксюша, сподіваюся, що ти інформуватимеш прокурора Даніліна про новини м. Луцька, а то він не знає, що в "Золоті" тусують неповнолітні яким показують стриптиз
Знайка Показати IP 30 Січня 2013 19:03
Нарешті можу сказати, що в прокуратурі є, як мінімум, одна порядна людина) Удачі, Оксанко!
Знайомий Показати IP 30 Січня 2013 23:40
То зовсім інший табір, де компліментами не обсипають, а заставляють працювати гнучкіше на систему. І панькатися ніхто не буде. Людині з власною думкою буде непросто. Якраз там вміють не любити. Зможеш допомогати людям - спасешся.
Ліля Парафенюк Показати IP 31 Січня 2013 10:18
Оксана -- чесна і порядна дівчина...
Вікторія Стадницька Показати IP 31 Січня 2013 10:22
Редакція "Волинських новин" просить вибачення в Оксани Швець за вислови деяких коментаторів, що можуть образити нашу колегу Оксану Швець! Просимо користувачів бути ввічливими!
Ірина Показати IP 31 Січня 2013 10:48
Оксанко, вітаю! Успіху тобі!
андрiй76 Показати IP 31 Січня 2013 11:47
Кожен думає у міру своєї розпущеності...А на що дійсно здатна ця журналістка покаже час.
кгб Показати IP 31 Січня 2013 13:36
Вікторії Стадницькій і компанії. балів такими вибаченнями не наберете. обоср...ли дівчину, яка, до слова, з вашим кодлом досить гарно завжди спілкувалася, а зараз " і ми не ми, і користувачі -гімно". невже будь яке лайно від недоумків місцевого розливу - то вершина того, до чого спромоглася ваша команда? навчіться перш за все професійно і грамотно викладати інформацію, шукати те, що справді вартує уваги, проведіть хоч одне журналістське розслідування (а не вмієте - попросіть оксанки, вона вам допоможе, бо в тій сфері справді профі), і насамкінець, подякуйте тим організаціям, які вам колись дозволяли викладати цілі сюжети з подій, а тоді обгаджуйте їх помиями своїх "читачів, у яких крім жовчі, нічого ні в голові, ні в серці нема". отоді ви себе будете називати достойними носити назву "волинських, а не... людина тим і відрізняється від "друзів менших", що в неї мають бути якісь моральні принципи, яких у тих, хто іменує себе "Редакція "Волинських новин", хватає на типу реверанса: вибачай, то не ми, то баба галька з поліської глуші... а ми ну прям золоті і пухнасті". засуньте такі вибачення ...в свої шуфляди(то так, щоб не уподібнюватися вам), а не пишіть вибачення про ввічливість. а тепер - спробуйте не опублікуйте, якщо такі ви правильні.
Болодя Показати IP 31 Січня 2013 14:47
з усіх працівників прокуратури, не тільки на Волині, знав тільки одного нормального працівника Сергія Чєліщева, але він у тій структурі довго не затримався. а людина котра туди йде свідомо, думаю чудово знає на який шлях стає і як до неї потім будуть відноситись оточуючі краяни.
Знайка Показати IP 31 Січня 2013 16:45
Я була учасницею цього конкурсу і скажу, що конкурс проходив чесно, за вимогами прийому на державну службу. І про речі, які пишуть деякі читачі, не варто говорити, хіба може вони таким чином проходили "кастинг" на роботу)
Прок Показати IP 31 Січня 2013 18:44
Хотілось би запитати у тих "коментаторів", що пишуть, що не знають жодного порядного працівника прокуратури... А Ви що взагалі їх усіх знаєте???? З кожним особисто знайомі???? Не показуйте отаку очевидну людську заздрість... такі речі зазвичай пишуть обмежені люди, які в своєму житті не добились нічого...невдахи))))
оксана Показати IP 31 Січня 2013 22:06
мені важко це все читати тому що Оксана моя близька подруга... порядна і добра людина, я впевнена що всі ці коментарі залишили люди яких Оксанка знає....і які їй заздрять.... Оксанка цю посаду дійсно заслуговує ...УСПІХІВ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сергій Крайванович Показати IP 31 Січня 2013 22:20
Оксана, вітаю. Нормальна робота. Щось нове і не найгірше. Не зважай на традційних інтернет-серунів. Людям нема чого робити, багато вільного часу і заздрості повні кишені. Лузери. Оцінку тобі колеги уже давно склали. Тебе повадають. А оцінку тобі, як прес-секретарю, зможемо дати згодом.
радянський Показати IP 1 Лютого 2013 09:21
уявіть до чого докотились наші органи що про них так думають.ЛЮСТРАЦІЯ по-грузинськи! СОБОДА дій!
))) Показати IP 1 Лютого 2013 10:43
Прокуратуру поздравляю с толковой и порядочной сотрудницей. Оксану не знаю, стоит ли поздравлять. Структура сомнительная. А где тут комментаторы-то? это в дурдоме двери забыли закрыть, вот и полезли.
Олена П’яних! Показати IP 5 Лютого 2013 21:40
Більшої огиди в житті не читала, тим паче, на порядну людину. Оксана старанна, мудра, професійна журналістка! Вона бралася за теми, за які отим горе-писакам, що бруд ллють, не під силу і вирізнити з-поміж свого життя-лайна. Оксано, образи починаються тоді, коли закінчуються факти! Не розпорушуйся на цих лайнюків! Хай щастить на роботі!
Богдана Стельмах Показати IP 10 Лютого 2013 23:38
Давайте відволічемося від Оксани і коментарів (усе за Фрейдом, друзі). Облишимо емоції... Мене цікавить у цьому всьому два моменти: 1) чи витримано професійних стандартів і етичних засад журналістики при публікації цієї "новини" (адже офіційного призначення ще не було, як мені відомо); 2) наскільки виріс рейтинг "Волинських новин" після цієї публікації і ще більше - після коментарів? (якщо можна - оприлюдьте статистику офіційно)... Ну і ремарка: ніколи не поважатимуть журналістів і журналістику як цех, якщо в ній не буде єдності, підтримки і взаємоповаги.
Наталка Показати IP 16 Лютого 2013 14:55
Я думаю не варто докоряти "ВН" неетичними коментами. Справа в тому, що "гамнопльоцтво" процвітає і процвітатиме на будь-якому інформаційному ресурсі. Тут справа в іншому. Людина на новій роботі, посада хороша і серйозна, а ці коментарі можуть додати неприємних проблем на рівному місці. З огляду на те, що мова йде про журналіста, до слова, першокласного журналіста, то працівники "Волинських новин" могли б проявити солідарність до колеги у цьому випадку і не псувати людині ділову репутацію. Тобто, краще б ви ті коменти зняли. Що до зауважень про зовнішність Оксани Швець... Не знаю, які критерії для краси ставлять різні там безликі коментатори, але хотілося б дуже подивитися на того "красавца" чи "красавіцу", яка так прискіпливо придивилася до Оксани... А, може, це заздрість? Бо Оксана дійсно від природи гарна - вона прсто не займається позєрством і акцент ставить не на зовнішність, а на інших пріорітетах. А те що не ведеться на середньостатистичного галіминького мужичька, або "пацаньчіка" взагалі молодець, краще бути самій, аніж будь з ким... Вітаю з новою посадою, Ксюха. Бажаю авторитету і достойних винагород. Ех, єдине, що жаль - прес-служба це не журналістика...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus