USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Яка краса» – лучани в захваті від нової ілюмінації у центрі міста

28 Грудня 2017 20:02
Нова ілюмінація, яку засвітили у центрі Луцька сьогодні, вже підкорила лучан своєю красою. Стильна куля, що сяє новорічними вогнями, а також арка, яка відтепер прикрашає вхід на вулицю Лесі Українки, викликала хвилю схвальних коментарів. Лучани кажуть: краса!

Нагадаємо, у центрі Луцька сьогодні, 28 грудня, встановили святкові ілюмінації. Ближче до вечора лучани та гості міста вже змогли побачити новорічні об'єкти у всій красі.

Вцілому лучанам подобається нова новорічна інсталяція. Вони, вражені, пишуть у коментарях: "супер", "молодці". Зауважують, що це прекрасно, коли місто змінюється в кращий бік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
водій Показати IP 28 Грудня 2017 23:05
в любліні ше 5 років тому такі були

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus