USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У приймальні Катеринчука влаштували погром, - ЄПУ

14 Жовтня 2011 14:01
У вівторок, 11 жовтня, до приймальні народного депутата України Миколи Катеринчука наприкінці робочого дня увірвались двоє кремезних молодиків, один із яких представився прокурором Луцька Мазурком С.В. Інший назватися нібито відмовився. Ці чоловіки вимагали сказати, де перебуває голова Волинської обласної організації Європейської партії України Олена Голєва та начебто примусили працівників приймальні підписати виклик в прокуратуру для Олени Голєвої.
Про це інформує прес-служба Волинської облорганізації Європейської партії України.
За повідомленням прес-служби, ці чоловіки поводили себе нахабно, самовільно користувались оргтехнікою приймальні, перевертали документи на столі.

Працівницю приймальні примушувати під диктовку писати на аркушу незрозумілі фрази. Перебуваючи в шоковому стані, працівниця приймальні не пам'ятає, що і на чому писала.
Про те, що це - приймальня народного депутата, чоловікам мало би бути відомо, оскільки на дверях міститься табличка з написом «Приймальня народного депутата України Миколи Катеричука».

В прокуратурі прес-службі партії міста Луцька та Волинської області повідомили , що такого прокурора немає, але є помічник прокурора Мазурок. Він підписав виклик Олени Голєвої до прокуратури для дачі пояснень по придбанню нею приміщення у 2002 році.
«Хто і навіщо ,порушуючи законодавство України, адже службові приміщення народних депутатів згідно Закону України «Про статус народних депутатів України» вриватись, обшукувати ,оглядати не дозволено законодавством , так завзято намагається перешкоджати діяльності опозиційних партій на Волині?» - цікавиться прес-служба Європейської партії.
Європейська партія України розцінює це вторгнення до приймальні народного депутата як перешкоджання діяльності опозиційної партії на Волині, як залякування прокуратурою з метою впливу на її громадську діяльність її очільниці Олени Голєвої, обраної депутатом Луцької міської ради від ЄПУ.
«Сьогодні можна стверджувати, що Україна перетворилася на державу, де абсолютно нехтують законами, а єдиним інструментом управління стали правоохоронні органи. Чинна влада наділила останні незаконними повноваженнями, що дозволяє їм протиправно вдиратися не лише до приватних будинків громадян, а й приймальні народних депутатів», - так прокоментував погром у своїй приймальні у Луцьку народний депутат України, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук.
«У нас не те що спецзагони штурмують приміщення незалежно від їх роду діяльності, а й помічники прокурорів вдаються до таких дій. Продовжуючи у такому руслі, ми не те що погано говорить про владу не зможемо – нам буде заборонено навіть так думати. Та все ж, поки в Україні не скасовані закони, які захищають права громадян, я буду відстоювати їх усіма доступними для мене методами і способами», - вважає Микола Катеринчук.
«Що стосується нахабної поведінки якогось помічника прокурора, то відповідний депутатський запит в ГПУ та МВС вже спрямовано і я маю сподівання, що буде відповідна реакція на його дії», - наголосив народний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 56
ігор Показати IP 14 Жовтня 2011 14:12
Що не зрозумілого? Романюку дуже не подобається та Голєва , бо весь час витягує на поверхню його "діяння". Та й не вплинеш на неї як на інших, ось і лякають
Наталя Показати IP 14 Жовтня 2011 14:14
Посадили Юлю, взялись за регіональних опозиціонерів.Чи Януковичу блондинки не до вподоби?
юрист Показати IP 14 Жовтня 2011 14:15
Послизнувся хлопець на рівному місці. Ось і карьєрі кінець
Анатолій Показати IP 14 Жовтня 2011 14:22
Не на ту попали, то не Вікторов...
Вікторова спіймали на хабарі. Небачу нічого спільного з Голєвою до Анатолій Показати IP 14 Жовтня 2011 14:48
Вікторова спіймали на хабарі.не бачу нічого спільного з Голєвою. Голєву переслідують за політичну незгоду з діючою владою. На Кафедральній будівництво після її шуму припинили, про закупівлю картоплі по іі запиту розслідують правоохоронні органи. Побачимо на найблищій сесії чи вдалось владі її залукати.
Мазурок:) Показати IP 14 Жовтня 2011 14:32
Капєц Мазуріку!
Прокурор Показати IP 14 Жовтня 2011 14:49
При чому тут політика- написано ж з приводу купівлі нею приміщення у 2002 році
Валерій до Прокурор Показати IP 14 Жовтня 2011 14:58
Ну і я купляв квартиру у 2002 році- так це що якісь такий рік особливий? Так мене також тепер в прокуратуру покличуть. Чи для цього ще й треба бути депутатом опозиційної партії?
Знаючий Показати IP 14 Жовтня 2011 15:02
На Кафедральній якраз вона і будується, а нова стройка мабуть їй заважала
Коля Показати IP 14 Жовтня 2011 15:10
Політика тут ні при чому.Питання про зловживання при купівлі приміщення.Нещодавно на прес-конференції обласний прокурор Гіль сказав,що піднімають справи десятирічної давності,ось Голєви і попалися. А такі горе-політики відразу дістають свою козирну карту - політичні переслідування.Ось недавно в новинах був репортаж про депутата,який в школі бив учня.Так що ж ви думали,коли його викликали в міліцію,то він відразу заволав,що це політичне переслідування.Брєд якийсь.Такі депутати тільки цим і користуються,прикриваючи свою злочини переслідуванням.Ганьба!!! А клан Голєвих далеко не чистий на руку.Так що не дивно,що і за них взялися.Голєв ще той шулер,ділові круги міста його добре знають і не хочуть з ним мати справу.А так,як тут розписали,то це ж подання інформації цією партією,не інакше.Вірю,що було зовсім не так.Хіба не пора повернути вкрадене державі???
Олена Голєва до Коля Показати IP 14 Жовтня 2011 15:53
Як Ви гарно обізнані шановний Коля в справі по якій мене викликають. Щось не памятаю, що десь у ЗМІ було зазначено про державне майно. Одразу ,шановний прокурор (чи помічник прокурора)так і треба представлятись, не треба ховатись за чужими іменами. І я не ховаюсь за вигуками про політичне переслідування- говорила Вам не один десяток раз- готова надати будь-яку інформацію, яку Ви маєте право отримати згідно чинного законодавства. А у повідомленні ЗМІ інформовано , що є такий Закон про статус народних депутатів. Почитайте, що світить за його порушення. Бажаю втриматись на посаді
Микола до Олена Голєва Показати IP 14 Жовтня 2011 19:32
Як це не казали??? "Європейська партія України розцінює це вторгнення до приймальні народного депутата як перешкоджання діяльності опозиційної партії на Волині, як залякування прокуратурою з метою впливу на її громадську діяльність її очільниці Олени Голєвої, обраної депутатом Луцької міської ради від ЄПУ."
Вася до Олена Голєва Показати IP 14 Жовтня 2011 21:50
А що ж ви шановна на виклики в прокуратуру не з"являєтесь...? Вам же напевно дзвонили, запрошували, а ви як зазвичай підлеглих під танки....... А потім волаєте, що Вас притісняють за політичні уподобання.
Адвокат до Вася Показати IP 15 Жовтня 2011 14:38
Процедура дачі свідчень в прокуратурі не передбачає дзвонити і запрошувати, потрібно робити це згідно чинного законодавства , а саме за місцем реєстрації надсилати повістку. А робити це з погромом у приймальні- ні що інше як залякування.Бажаю Вася вам таких "запрошень" не отримувати
Вадим до Коля Показати IP 14 Жовтня 2011 17:50
"Політика тут ні при чому.Питання про зловживання при купівлі приміщення"????? Ви зрозуміли що написали?як можна зловживати щось купуючи?
К Показати IP 14 Жовтня 2011 15:18
Голєва-опозиціонер))) І фірма Санрайз працює чесно і прозоро.
Ольга до К Показати IP 14 Жовтня 2011 15:59
Ти б ще її швейну фабрику до цього приплів. До чого це зморозив?
Знаючий Показати IP 14 Жовтня 2011 16:04
Голєва про ту стройку на Кафедральній 13 на сесії депутатський запит озвучувала, але депутати не підтримали. Хотіла людям допомогти, а депутати з Батьківщини свого Тихона не хотіли образити. Шкода, якщо її програму "Народний адвокат" закриють. Мені як і тисячам людей вона дійсно допомогла.
Знаючий до Знаючий Показати IP 14 Жовтня 2011 21:43
А чого цього гадвоката будуть закривати? Кому воно треба? Поки буде гроші юристам платити - доти й буде.
Коля Показати IP 14 Жовтня 2011 16:37
Тоді озвучте,будь ласка,про яке приміщення йдеться мова.Га? Не хочете? Ось так-то....
мент Показати IP 14 Жовтня 2011 18:14
вы как дети малые, Мазурок вы думаете по своей инициативе пошел. Ему сказали он и пошел.
безпартійний!!! Показати IP 14 Жовтня 2011 21:31
Так не бачу, в чому порушення?! Принесли повістку, при цьому почали перекидати все на столі, заставляти секретутку писати незрозумілі речі??? Де тут логіка?
Толя Показати IP 15 Жовтня 2011 09:06
Бізнес Голєвих замішаний на сльозах і горі людей. Про це відомо всім і нехай Голєва не корчить з себе великомученницю Варвару. Знаємо ми її чорне нутро. "Вдале" заміжжя за свого тата окупилось капіталом, а ця хижачка його всіляко примножує. Нехай би голова міста тримався подалі від цієї бл... . Вона оббиває пороги до нього лише з одною ціллю - задля власного збагачення.
Толі до Толя Показати IP 15 Жовтня 2011 14:42
Як це Голєва могла вийти за свого тата? Тато в неї живе з її мамою Головенець Галиною Іванівною, яка до речі мала і має неабиякий вплив на можновладців нашого регіону. З теперішнім губернатором працювала не один рік, вони своїх не кидають. Не соромно Толя такий брєд писати - заміж за тата!!!!!
Подруга до Толя Показати IP 15 Жовтня 2011 14:47
Недавно Голєва стала багатодітною мамою. Як це з Вашими поганими словами повинно співставлятись? А потім люди дивується за що Господь їх карає
Гість Показати IP 15 Жовтня 2011 11:26
Дуже зручно бізнесові розборки і виклик в прокуратуру називати політичними переслідуваннями (та ще й на фоні останніх подій в Києві). Програма "Народний адвокат" - просто піар і для того, щоб прізвище Голєвих асоціювалося не з банком-пірамідою кидали Миколи Голєва, де багато людей втратили свої кровні, а з "білою і пухнастою" захисницею. Чому ж тоді проїзд в маршрутках Голєвих так само вартий 2 грн при жахливій їзді і повній відсутності квиточків? Хай би борці за інтереси простих людей знизили ціну. А говорити можна багато. Та й сама мадам Голєва - дочка відомої профспілкової діячки (в основному в інтересах своєї кишені)Головенець.
профбос Показати IP 15 Жовтня 2011 12:10
Незабаром в ЗМІ зявиться матеріал про те, як її матуся Головенець закладала фундамент під бізнес свого чада, починаючи з продажу собі народного добра - недобудованого профспілкового готелю в Нововолинську. Знаємо цих захисників народу - хижаків, які, оскаливши зуби для ніби-то посмішки, вершать свої хижацькі чорні справи.
Профбосу Показати IP 15 Жовтня 2011 14:25
Матеріалів у ЗМІ про Головенець було багато ще у 2005 році, коли її так завзято намагались будь-яким способом зняти з посади. Її саму і її чоловіка.А всезадля того щоб добратись нарешті до профспілкового майна.і як тільки Головенець заяву написала, бо запросили її в Київ на значно вищу посаду в профспілці України, так одразу і матеріали у ЗМІ припинились , і прокуратура кримінальні справи позакривала. а новооьраний голова профспілок Карпомиз почав майно швиденько продавати. навіть 4 поверх профспілок в центрі міста Луцька продав за копійки, читайте газету Волинь за травень 2011 року. Там про це все журналісти описали.
Профспілка Показати IP 15 Жовтня 2011 14:33
Головенець зараз на дуууже високій посаді в Федерації профспілок України, до речі голова Федерації профспілок з партії регіонів, ось і робіть висновки чи зачепить зараз влада Головенець чи її доньку. Скоріш за все це ініціатива місцевих прокурорів , щоб заробити на Голєвій грошей. І прикриваються перед керівництвом що залучають опозиціонера Катеринчука до співпраці з владою
Вадим Показати IP 15 Жовтня 2011 14:48
Голєва , віддав мені 12 маршрут, бо я тебе все рівно коментарями дістану. Цілими днями буду писати
назар Показати IP 15 Жовтня 2011 20:05
зробили
Ольга Показати IP 15 Жовтня 2011 20:21
Аж смішно читати цю статтю!!особливо про те, що "перебуваючи в шоковому стані, працівниця приймальні не пам'ятає, що і на чому писала"!!!!що ж це за секретар такий...як же вона, в своєму "шоковому стані" запам"ятала прізвище працівника прокуратури?????і для чого ж їм треба було "перевертати" речі на столі???Голєву під бумагами шукали, чи що??логіки ніякої, забрехались!!!!!
Толя Показати IP 16 Жовтня 2011 07:35
"Вийшла заміж за тата" - малось на увазі за старого розведеного кавалєра, тобто - за гроші, за долари, за людські сльози, за вкрадені банківські вклади бідних людей. Тут пишеться для розумних людей, а не для наївних і тупих. А мама після заміжжя похвалилась в усіх місцевих газетах, який у неї добрий зять, а дочки - чоловік. Це - злодійське брежнєвсько-сталінське комуністичне кодло. Шкода, що В Україні немає Колими. Там їхнє місце.
Хатуль Мадан до Толя Показати IP 16 Жовтня 2011 20:26
Є уранові рудники і "хімія" і Черкасах!
к+ Показати IP 16 Жовтня 2011 11:55
Создан информационный повод для "обиженной" оппозиции,не удивлюсь если Голева и оплатила это "вторжение".На страдалицу она не тянет,мелковата.Ну,что б совсем не забыли,слегка пошуметь не помешает.
Хатуль Мадан Показати IP 16 Жовтня 2011 20:19
Мадам Голєва вирішила попіаритися за рахунок шуму))) Зверніть увагу на фото: під час "погрому" хтось розкидав папери, дбайливо оминувши принтер, монітор, факс, вентилятор та інші матеріальні цінності. Товсто спрацьовано, джентельмени! І хомячків сюди набігло одразу - тьма. Та кому потрібна ваша Голєва, ваш Катеринчук і ваша "Европейська партія"? Убийтеся об стіну, на виборах пролетите, як завжди!
ЦАРИЦА Показати IP 17 Жовтня 2011 00:04
Так їм і треба!!! Я ж знала, Коля, що тебе не мине. Це тільки початок. Май на увазі, що хто мене зацепить, живим не вийде))) Приємно сидіти і спостерігати, як вас скоро не стане...Ти ж просто не знаєш, з ким ти зв'язався . Мазурок, тобі RESPECT! Робота виконана! І це лише перша стадія. "Казенные дома" попереду. Ця Наркопартія вже давно себе скомпроментувала. Партія, де всі працюють безплатно, а Голєва пропонує працювати у виборчому штабі теж безплатно. Госпожа Голєва, тобі, як і Катеру, ще мало залишилося...Падай на коліна і кайся))) Все одно не поможе...Це кара Божа, і скоро ваші сім'ї розваляться так само, як і ваша пИартия!
прокурор до ЦАРИЦА Показати IP 17 Жовтня 2011 13:16
ой як цікаво.А можна конкретніше за що їм каятись. А то з цього коментаря зрозуміло,що писав трохи обкурений.Наркота..казенніе дома...живим не вийде...наркопартія...бесплатно працювати. БРЄД
бар майдан до прокурор Показати IP 17 Жовтня 2011 13:41
так то вітинський пише.знов напевно напився, а бити вже когось боїться, бо вдруг цього разу таки посадять. так от прийшов вночі з гулянки (час розміщення коментаря після 12 ночі)і давай Голєвій погрожувати. Зараз прокинеться, похмелиться і знов давай про Голєву строчить. А то ж як оце пережити- Голєва депутатом стала- а він ні, Голєва всі маршрути в місті забрала, а він - з своім таксопарком -руїною голий і босий лишився, Голєва його навіть з помічників депутата витурила. Тепер Голєву оберуть ще й головою комісії міськради. як пишуть у сьогоднішніх новинах за поданням Батьківщини, то вже Вітинський з депресії ніколи не вийде. Так і буде сидіти і брєдові коментарі строчити цілими днями. А потім казати- почитайте в коментарях , що про неї думають!
Королева Показати IP 17 Жовтня 2011 00:22
Ты сатри...не прошло и пол годика)) Катер, ти разом з Голевою і Тимофеем шукай собі роботу, а всі рекомендаціїї я вам дам!!!))))))
Тарас Показати IP 17 Жовтня 2011 10:03
Даааа,знала би Голєва,що в інеті буде такий негатив проти неї і Катеринчука,то і не робила би такі заяви:-) Тепер ще більше повинна усвідомити щодо відношення до себе і до своєї партії не тільки депутатского корпусу а і громади.Ну нічого,все йде на користь...
Вадим до Тарас Показати IP 17 Жовтня 2011 12:32
Якщо бути чесним, то негативних коментарів проти Голєвой відсотків 20, не більше. Та й пише негатив судячи з усього одна людина, враховуючи образливі фрази і зацикленість на мамі, татові і т.д
Вікторія Романівна Показати IP 17 Жовтня 2011 13:42
Як би там не було Голева багатодітна мама. І це молодець. І розумна.
2 Показати IP 17 Жовтня 2011 14:56
Хатулю Мадану, 100 % підтримую! я навіть скажу, що це звичайна робоча атмосфера (з приводу столу). ну вже піарищики Європейської партії всі свої творчі ідеї вичерпали - давлять на жалість! ох, яке горе!мої співчуття, пане народний депутат та пані місцева депутатко Олено!
ЦАРИЦА - прокурору Показати IP 17 Жовтня 2011 23:12
Якщо тобі БРЄД, то ти явно неадекватний, прокурор хренов... Ти такий прокурор, як Катер адвокат!Голєвій взагалі не в депутати, а швабру в руки і в Макдональдсі підлоги мити! Скоро, сподіваюся, вона цим і займеться. Чого Катер палатку під судом після вироку зняв, слабо захищати Юлю? Вооот! Пан Президент почав з Голєвої, далі Катер, а тоді вже всі інші "прокурори" і адвокати! Ти б не був такий смелий в неті, а то сядеш скоро. Тобі, прокурор, правда в очі коле? Да, роблять безплатно, так як Катер собі і збиває бабло з таких лохів. А те, що Катер нарік знає вже весь Київ. По ходу, прокурор "вне зоны доступа"... Ти приїдь і подивися на Катєра не по ТВ, а в реале серед білого дня в офісі ЄПУ, тоді зразу понятливее буде. Добре, що хоч охорона в машину забирає і додому доставляє, а то виходить до людей обкурене...дозу завелику взяв. Так що, прокурор, шило в мішку не сховаєш. Понятно тобі?
Алина Показати IP 17 Жовтня 2011 23:22
А ти, Вадим, типа жополизом працюєш у Голєвої? Тоді ясно) Скажу чесно, вона би в тебе жополизом не робила, так що доходь до висновку! Вона вийшла заміж не за тата, а за діда свого, тато-це ще м'ягко сказано)) Вікторія Романівна, так роженіцою може бути кожна. Головне, щоб нормальних родила, а не собі подібних. Цікаво, а хто ж тут пише про Голєву позитиффф? Назвіться пофамільно. Хоча не треба, я назву сама: Катеринчук, Карпов і сама Голєва!
Журналіст до Алина Показати IP 18 Жовтня 2011 12:15
Одразу взнаю перо пирожика. Геть вже з глузду з'їхав як з міськради вигнали і дружину за шахрайство посадили.Пирожик, як коментарі пишеш, то перед тим не пий. Бо зовсім п'яний бред виходить, білочка в тебе чи що? Чи на " перці по- ковельськи" не дають вже писати то ти в коментарі поліз. Але твій почерк шо там шо там видно
ого Показати IP 18 Жовтня 2011 12:25
Працівницю приймальні примушувати під диктовку писати на аркушу незрозумілі фрази. Перебуваючи в шоковому стані, працівниця приймальні не пам'ятає, що і на чому писала.- повна ахінея що писала англійською чи як.
Міша Показати IP 18 Жовтня 2011 13:24
Зайшов, почитав коментарі, нічого не скажеш. Як хочете знати більше про місцеву депутатку Олену Голєву запитайте Ларису Головенець. Вона точно розкаже, як пані Олена з Катеринчуком по ворожкам ходили. Не знаю, які там вже у них були проблеми якщо до такого дойшли.
Олеся Показати IP 18 Жовтня 2011 13:59
А хто така Лариса Головенець і де її знайти щоб спитати? Галину Головенець і Василя Головенця знаю. навіть знаю її сестру Оксану. добре знаю всю їхню сім'ю - гарні і порядні люди, але ось про Ларису чую вперше. Якщо те що пишете правда- то кажіть де її знайти? І хто вона їм така? і звідки вона може знати куди Голєва ходить?
Іван Показати IP 18 Жовтня 2011 18:30
Не знаю хто така Голєва, але Микола Катеринчук мені як політик не імпонує.Не має власної політичної ідеології, зрадник. Тут таке про нього пишуть, значить є аргументи. Дійсно, чому він вже Тимошенко не захищає? На мітингу 24 серпня всі клялися(він в тому числі) про об'єднання опозиційних партій, а насправді цього навіть не планувалося. От тепер можна побачити його справжнє лице. Окрім цього він був технічним кандидатом Черновецького, який йому і оплатив виборчу кампанію. Ставлюся до нього різко негативно і сам би дуже хотів, щоб прокуратура розібралася з тими махінаціями, у яких брали участь його люди. Таким не місце в народних депутатах, як не стидно, ще й до якихось ворожок ходить!
ЦАРИЦА Показати IP 18 Жовтня 2011 22:56
Нифига себе, Катер до ворожок ходить...это ужас какой-то! А, так він в Афгане кантужений був, понятно тепер...То типа колдує на конкурентов у власти. Кошмааар. Я ж знав шо то жид Моор продажний. Ти чого маскируешся під Катера, за братца подумай! Дезінформ поганий... Ти шо думав на травці сидиш, то ти вже в Космосі з Ленею? Нєа, Леня не той дурак, шоб тебе на Марс приглашать!
Тетяна Показати IP 19 Жовтня 2011 10:13
Щоб Голєва не зробила - обливають, всеодно, брудом. Противно читати. Мені вона реально допомогла.
Олеся Показати IP 19 Жовтня 2011 11:21
І мені теж допомогла. Публічна особа, ось і обливають. Щастя їй і здоров"я!
Олексій Показати IP 19 Жовтня 2011 13:02
Тут взагалі-то на Катеринчука писали, а не не Голєву! А якщо вже про неї мова, то попросимо від всієї громади її не опубліковувати, бо знає таку особу тільки Луцьк і Госпітальна. Це хіба що Катеринчук хоче зробити її публічною особою за рахунок того, що переводить на неї стрілки негативу.
Ніна Показати IP 20 Жовтня 2011 00:12
У мене на комп"ютерному столі ще гірший "погром", і це звичайна робоча обстановка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus