USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Токарського кажуть, що у Шиби – подвійні стандарти

10 Листопада 2009 17:10
Прес-служба ПФ «Скорпіон-сервіс» сьогодні поширила повідомлення, де стверджує, що міська влада застосовує різні принципи в оцінці того, що відбувається в місті. Про це 10 листопада повідомляють «Волинські новини».
«Луцька міська влада вже не перший день активно декларує війну з малими архітектурними формами, які не мають повного пакету чиновницьких підписів. Вивозить гаражі, розбирають конструкції, накладають штрафи… Однак робить це вибірково» - йдеться у заяві прес-служби.
«Минулого понеділка, 2 листопада 2009 року, група підприємців почала будівельні роботи на чужій території без жодного на це дозвільного документу. А сьогодні на щотижневій прес-конференції Луцького міського голови, ще й отримали схвальний коментар градоначальника» - стверджують на «Скорпіон-сервісі».
«Ставлення влади до всього, що будується – добре. Якщо руйнується – погане. Ну, облаштовують люди, дай Боже їм. В мене мислення таке – будівельне, а не руйнівне. Я передбачаю, що й далі люди будуть щось будувати і щось добре робити, а не очікую руйнування і конфліктів», – цитує прес-служба «Скорпіон-сервіса» міського голову Богдана Шибу.
«Мова йде про спорудження базаринками дахового накриття над торгово-пішохідною зоною між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого, котру наразі на законних підставах орендує у міста приватна фірма «Скорпіон-сервіс» - стверджує її прес-служба.
«В законного користувача землею виникає два логічні запитання: хто відповідатиме, якщо конструкція даху виявиться неблагонадійною і хтось постраждає? Чому пластиковий дах над незаконно розташованими ржавими контейнерами в розумінні міської влади відноситься до «всього, що будується», а друга черга торгового центру «Ювант» (з усіма належними документами) – ні?» - резюмується у заяві «Скорпіон-сервіса»
Довідково:
30 вересня Луцька міська рада прийняла рішення «доручити юридичному управлінню луцької міської ради в установленому законом порядку розірвати договори оренди земельних ділянок з ПП «Скорпіон-сервіс», укладені у 2002 та 2004 роках.
Хоча, як повідомляли у «Скорпіон-сервісі», у «базарному» конфлікті вже є судові рішення, прийняті на користь приватної фірми. Так, 25 серпня та 17 вересня 2009 року Вищий господарський суд  зобов’язав підприємців Надію Познанську, Валерія Павленка та Івана Короля звільнити надане їм у користування до 31 грудня 2008 року торгове місце. Загалом «Скорпіон» позивався до 25 підприємців з торгово-пішохідного ряду.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 18:09
Не поділили шкуру вбитого ведмедя вчасно, от тепер і конфліктують не один місяць
Куратор Показати IP 10 Листопада 2009 18:14
Ну що тут скажеш - дійсно подвійні стандарти. Пригадалось літо була історія - коли мерія зробила скандал через те, що маленька дівчинка вирвала квітку на "квітнику" (бо той квітник! тільки в лапках треба писати) біля багатоповерхівки. Вона, бачте но, псує зелені насадження міста. А коли дерева заростають в центральному парку, на центральній вулиці травою-лободою, то хіба зелені насадження не псуються? Ні, це у них, такий декор, певно ((
лучанин Показати IP 10 Листопада 2009 20:36
Яка може бути друга черга Юванту на проїзджій частині? Вже забули у Токарського, що там був провулок? Все забудувати треба. А у жителів прилеглих будинків запитали? Чи на "бидло" вже уваги не звертають?
Гуцул Показати IP 10 Листопада 2009 21:04
Цікаво на скільки років обласна адміністрація здала в оренду "Варшавський ринок" Токарському?
Хохма Показати IP 10 Листопада 2009 23:59
Коли то там то сям повиростали малі архітектурні форми я думав: тимчасове явище але коли сьогодні біля Променя побачив чергове Фурнеті? я подумав: "Шиба, ти що вже повний архітектор? чи просто друг Льоні космоса?" Градоначальник, дай відповідь.
Байдужий Показати IP 11 Листопада 2009 09:00
І що ви так нервуєтеся. Ті хлопці, що торгують на тому ряду, вже давно мають кругленькі суми. І ці їхні павільйони - це крапля у великому морі бізнесу. А те, що люди від жиру бісяться і хочеться їм у пісочниці чи то ба в цементі, бруківці побалуватися, то хай балуються. Як стверджували класики радянського кінематографу: "Что один человек построил, другой завсегда сломать может":))) А пана чи пані Хохму, трішки недозрозумів - яке відношення Льня космос має до Форнетті, це, як я знаю Закарпатська фішка і там керують усім СДки. Черновецький до них, по моєму немає жодного відношення. От Шуфрич...
Байдужий Показати IP 11 Листопада 2009 09:12
І що ви так нервуєтеся. Ті хлопці, що торгують на тому ряду, вже давно мають кругленькі суми. І ці їхні павільйони - це крапля у великому морі бізнесу. А те, що люди від жиру бісяться і хочеться їм у пісочниці чи то ба в цементі, бруківці побалуватися, то хай балуються. Як стверджували класики радянського кінематографу: "Что один человек построил, другой завсегда сломать может":))) А пана чи пані Хохму, трішки недозрозумів - яке відношення Льня космос має до Форнетті, це, як я знаю Закарпатська фішка і там керують усім СДки. Черновецький до них, по моєму немає жодного відношення. От Шуфрич...
Хохма Показати IP 11 Листопада 2009 10:34
до Байдужого: Києв загаджений Фурнеті і в Луцьку теж почалось, а "другом Космоса" назвав не за тісними звязками, а за масштабами мислення бо дозволяти ставити що попало і де попало у місті яким керуєш може лише туземець.
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 11:37
to Хохма - 100% все ті ж подвійні стандарти...
Prokuratore Показати IP 11 Листопада 2009 12:19
Ти васьок розкажи краще як ти цю ділянку вимутив. і взагалі, коли вже цього рекетира візбмуть за ж... ці охоронні послуги, якими він примушує користуватись адміністрацію ринків і в остаточному рахунку - самих базарників, є тим саммим рекетом. вартість послуг аж занадто завищена, кожен базарник платить ненвиправдано високі ціни за охорону. це і є легалізований рекетирський відсоток. до того ж, адміністрація ринків не продовжує договір аренди з базарниками, поки не буде сплачено в першу чергу за охорону, яка є досить номінальною і ні за що не відповідає.
OrestN Показати IP 11 Листопада 2009 12:23
а у баби Параски шепчуть, що нинішня влада, на носі якої світить кінець каденції, пробує віддерибанити все що не встигли прибрати на черзі контоль базарів. Good luck!
VSC Показати IP 11 Листопада 2009 17:10
To - Prokuratore. 100% правда. Токарского на нары.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus