USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подвійні стандарти Романюка

26 Лютого 2014 13:21
Луцький міський голова дав обіцянку громадським активістам підтримати їх фінансово, а потім і слухати не захотів.

Ображені громадські активісти прийшли на 55-у сесію Луцької міської ради сьогодні, 26-го лютого.

Голова громадської організації «Луцька міська ветеранська спілка політв’язнів і репресованих» Олександра Бондар розповідає, що луцький мер розходиться у своїх словах із діями. Жінка розповідає: «Нам потрібно 15 тисяч гривень на статутну діяльність. Ми вже три рази були у міського голови, він казав, що наше питання вирішить. Ми ще просили приміщення, яке нам обіцяли дати, а потім заступник Романюка Тарас Яковлев сказав, щоб ми на сайті шукали приміщення, які здаються в оренду».

Зараз у міськраді 10 членів ГО. Вони чекають доки оголосять депутатський запит щодо їх питання.

Олександра Бондар розповідає, чому прийшла з однодумцями саме на сесію: «Виходить непорозуміння: ми пішли в департамент соціальної політики, а директор Лариса Боярин каже, що документи щодо грошей треба було подати до жовтня, тепер ми зможемо отримати фінансування лише на наступний рік, однак міський голова запевняв, що нас підтримають, щоб кошти виділили вже. Ми знову пішли до нього, а він каже: «Ви були в департаменті, вам усе роз’яснили і все».

У громадській організації «Луцька міська ветеранська спілка політв’язнів і репресованих» понад 30 членів. Це - репресовані, люди, які були в концтаборах, вони організовують круглі столи, займаються пошуком місць загибелі воїнів ОУН-УПА, популяризацією української культури й національним вихованням молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучан Показати IP 26 Лютого 2014 13:50
Що ж ви хотіли від старого комсомольця і комуняки. Ви для нього бандити і фашисти. Але ж йому, так звані активісти, люстрацію не роблять, бо ж усі з ним хочуть бути в шоколяді.
Ну ну Показати IP 26 Лютого 2014 13:51
"Це репресовані, люди, які були в концтаборах." ....2014-1944=70.+(10-20) років. Їм не менше 85 років повинно бути. Які пошуки місць загибелі ? Почули про зміну влади - і потягнуло на дерібан. Або порадив хто ?
Гость Показати IP 26 Лютого 2014 14:53
Ну це вже дурня, які пошуки. Гей старугани займаєтесь дурнецю. Самі себе і фінансуйте. В наш складний час є поскладніші проблеми. Почекайте трохи.Просять Бога,щоб було чим вам пенчсції платити,бо скоро не буде чм.Не бачите,що все розікрали.Ви думаєте, вони повернуть.Ні.
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2014 15:04
Та вони на майдани ходять як діти в школу, то гроші значить мають і про пошуки не думають!!!!
аяяй Показати IP 26 Лютого 2014 15:27
та чи хіба молодь буде слухати брєд цих літніх людей ,чи в них є фізичні сили займатися пошуком чи якоюсь невідомою діяльністю ,просто вирішили під шумок й собі щось вхопити
Саша Показати IP 26 Лютого 2014 17:30
За два дня моя и без того маленькая зарплата уменьшилась на 50 долларов, благодаря инфляции и майдану. Громадськи активісти ваши пенсии и стипендии кстати тоже !!! Огромное вам спасибо за это !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus