USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У центрі Луцька іномарка збила жінку

12 Жовтня 2011 09:46
У центрі Луцька, на вулиці Шевченка, автомобіль «Фольксваген» наїхав на 20-річну жінку.
Пригода сталася 11 жовтня о 20:00 поблизу дитячо-юнацької спорт школи, – повідомили у ВЗГ УМВС України в області.
Водій – 27-річний мешканець Ратнівщини.
Постраждала – 20-річна жителька Рожищенського району. Із травмами її госпіталізували до міської клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Фаховець Показати IP 12 Жовтня 2011 10:26
З якого то часу дівчину віком 20 років почали називати жінкою???? І взагалі,я це до автора, у нас що інших(більш важливіших) проблем на Волині немає, чим висвітлювати ось цю маячню.
Фаховець ти з дуба впав? до Фаховець Показати IP 12 Жовтня 2011 21:30
Фаховець, того що ці дівчата займаються сексом з 15 років і вже не є дівчатами.
!1 Показати IP 12 Жовтня 2011 10:38
Це якраз важлива проблема, бо біля спортшколи завжди багато дітей,як і на тому страшному переході біля мосту на набережній,діти йдуть в школу першу і третю, з школи , на заняття в спортшколу - водіям потрібно бути обережними і уважними, а на переході необхідно поставити світлофор.
Фаховець до !1 Показати IP 12 Жовтня 2011 10:56
ДЛя!1Знаєте шановна, те що ви тут написали і тим більше автор аж ніяк не вирішує проблеми на дорогах, а тому немає ніякого смислу в пусту сколихувати повітря. І більше того раджу пішоходам бути більш обачнішим на дорогах, а не валити задерши голову, непомічаючи нічого.
tatarynb до !1 Показати IP 12 Жовтня 2011 11:14
1- ніде не вказано, що збили на переході 2- пішоходи не знають ПДР сьогодні зранку на меморіалі був свідком маршрутка 15 їде і тут школярик бігом на перехід НУ НЕ МОЖЕ ТАКА ВЕЛИКА МАРШРУТКА ІЗ СОТНЕЮ ПАСАЖИРІВ РІЗКО ЗУПИНИТИСЬ коротше маршрутчик сигналив втікав від зіткнення в сторону - а хлопчик навіть "вусом не повів"
Нестерова Ірина Показати IP 12 Жовтня 2011 10:47
ФахОвцю. Юнацький вік - це 16-18 років. У школі на уроці біології це вивчають. Іншими критеріями, аби визначити дівчина це жінка, тут керуватися не можу.
Фаховець до Нестерова Ірина Показати IP 12 Жовтня 2011 11:03
Про психологію ви забули, нажаль на уроках біології про це не говорять і ви це все чудово знаєте. Побачив би я ваш захват, коли вашу 20 річну доньку називали б жінкою.
Фахівцю Показати IP 12 Жовтня 2011 11:06
Жінка - це коли вона вже не "дівчинка". В наш час може бути і в 13 років жінка. А вам які події висвітлювати? Нехай водії теж знають, що вони неодноразово забирають життя людей. І щоб ви знали, в більшості через водіїв. І ви теж колись були чи будете пішоходом і цікаво на вас подивитися, якщо на переході буде їхати авто. Що ви розкажете тоді?
!1 Показати IP 12 Жовтня 2011 12:26
Проблеми, "те що ми тут написали" звичайно не вирішує, на жаль, але увагу на це звертати треба. Не має значення, що в статті не написано, що саме на переході збили, я кожного дня ходжу і через перехід біля спортшколи, і через набережну, і біля "Краю", та "Нової лінії" і знаю як "легко" та "безпечно" там пройти навіть дорослому пішоходу, а що вже говорити про дітей. На переході біля "Краю" взагалі таке враження, що ніяких правил не має, а рух і автомобільний і пішохідний, як в Індії - кому як заманеться та пощастить.
Не фахівець Показати IP 12 Жовтня 2011 12:43
Фахівцю. З тебе такий фахівець, як з ху. молоток. Тут мається на увазі жінка як стать. Коли йде перепис населення чи інші акти, пишуть, що жінок стільки-то, а чоловіків - стільки-то. До жінок належать і ті, хто вчора народився. А 20-на донька може бути і дівчиною, якщо вона не заміжня, і жінкою з дитиною на руках. А на уроках біології, якраз, про психологію не ведуть мови, бо це зовсім інша наука. Одоробло і полішук ти, фахівець. В цю газету пишуть коментарі лише розумні люди.
Читач до Не фахівець Показати IP 12 Жовтня 2011 16:59
Не фахівцю. Прочитав коментарі фаховця і цілком з ним погоджуюся. Хіба це його чи ваша провина, що у нас зараз трапляються неосвідчені журналісти. А ви шановний краще підбирайте слова,а то я розумію, що коли людина немає аргументів, то переходить до образ, а це в свою чергу не свідчить про якийсь ваший розум, а тим більше культуру.Подивіться в першу чергу ким є ви і тоді усе зрозумієте.
Перехожий Показати IP 12 Жовтня 2011 13:16
На нерегульованих пішохідних переходах ,особливо пані і панянки, так ідуть як будьто вони на ПОДІУМІ демонструють себе, а на "круті" позашляховики чуть не вискакують(візьми мене тільки........і я тобі...)., не говорячи вже за мобільні телефони.
) Показати IP 12 Жовтня 2011 13:24
клініка...
Пані і панянки Показати IP 12 Жовтня 2011 15:44
Перехожий, особисто мені наплювати на круті позашляховики, коли я йду по врегульованих чи неврегульованих переходах, то найбільше бажання, щоб і "круті" і "не круті" і "шляховикаи" і "позашляховики" і навіть "Запорожці" з "Москвичами" були в цей момент якнайдалі, а коли тими ж переходами йде моя дитина в школу й з школи, то хочу, щоб вони всі на той момент взалі зникли, потім звичайно хай матеріалізуться знову.
Роман Показати IP 12 Жовтня 2011 20:51
Раніше менше було переходів і менше людей збивали, бо, перед тим, як перейти дорогу, треба було добре подивитися по сторонах. Люди вважають що якщо вони на переході, то автомобілі 100% зупиняться і не враховують швидкість їх руху, типу "все пофіг, я на переході...". Коротше, в більшості випадків винні самі пішоходи, а через них в тюрму садять водіїв...
Лучанин до Роман Показати IP 13 Жовтня 2011 20:08
Вибачайте, шановний, але перечитайте ПДР, щоб на майбутнє не писати подібних коментарів і не створювати загрозу пішоходам. В більшості випадків винний завжди водій, бо його ніщо і ніхто не змушує сідати за кермо засобу підвищеної небезпеки! Якщо ви не бажаєте виконувати вимоги ПДР, то не сідайте за кермо, аби не бути винним. Питання не в тому що пішоходам "все пофіг", а в тому що і водіям теж. А люди можуть бути сліпі, глухі, дурні, хворі ... і це треба обов'язково враховувати.
Макс Показати IP 12 Жовтня 2011 22:02
Воно й видно, читач, що ти читаєш тільки те, що пишуть "неосвіДчені" журналісти. Інакше був би освіченим... Як видно з усього, не з твоєю головою судити, що "свідчить про розум, а тим більше про культуру".
SysR Показати IP 13 Жовтня 2011 08:45
В нас пішоходи знають одне правило переваги на переході і думають що вони в залізобетонному шляхопроводі. Але є ще правило про те що не можна раптово вискакувати на перехід оскільки ТЗ не може раптово зупинитись. Давайте будемо взаємоввічливими.
111 Показати IP 13 Жовтня 2011 10:22
Ну абзац! Коли вже зб"ють на переході і все одно сам винен. Звичайно вискакувати раптово не можна, але й водіям треба враховувати, що поблизу перехід і може статись щось непередбачуване, та заздалегідь зменшувати щвидкість, і взагалі по місту не ганяти, як скаженним, мало за такі гонки в тюрму садити, розстріляли б одного другого лихача, то іншим наука була б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus