USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У Володимирі-Волинському птахофабрика загрожує екології?

5 Вересня 2012 11:59
Птахів після падежу, попри заборону, захоронюють на території птахофабрики у Володимирі-Волинському.

Із запитом щодо проведення розслідування обставин порушення до депутатів облради звернувся «свободівець» Євген Мельник під час сесії Волинської облради 5 вересня.

За словами Мельника, із зверненням до екологічної санепідемстанції щодо захоронення птахів на території володимир-волинської птахофабрики ще у 2011 році звернувся депутат Сергій Коба. У відповідь на звернення птахофабриці виділили земельну ділянку в Зорянській сільраді Володимир-Волинського району.

Однак, після падежу птахів їх продовжували захоронювати на території птахофабрики, ‒ повідомили місцеві жителі.

Мешканці Володимира-Волинського зазначають, що непокояться про стан екології у регіоні. Вони обґрунтували свої побоювання тим, що від фабрики постійно йде сморід. Окрім того, захоронення проводять у ровах, що загрожує екологічному стану навколишніх територій, ‒ зазначив депутат.

Тож, Мельник звернувся до депутатів облради із запитом щодо забезпечення дотримання належного санітарного стану у Володимирі-Волинському, задля чого потрібно направити на місце слідчу комісію для проведення розслідування обставин порушення і законності будівництва нових об’єктів для розведення курей.

Депутати облради запит Євгена Мельника підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
житель Показати IP 5 Вересня 2012 12:45
Підтверджую! Смердіти починає під вечір, а якщо ще й попутній вітер - вішайся. http://maps.yandex.ua/?um=wuzjb1SjYPL8aEAaFCb5_K_U8Ubo1_yv&l=sat
Славік Показати IP 5 Вересня 2012 13:05
Хто повірить тому Мельнику? Свого кандидата-противника хоче брудом облити, а сам... хоча б одне робоче місце створив? :) От пройдохи! :)
Володимирянка Показати IP 5 Вересня 2012 15:02
Та до чого тут - хто кого брудом обливає.... від птахофабрики реально страшний сморід, іноді на вулицю вийти страшно, може знудити... і це треба вирішувати...
:) Показати IP 5 Вересня 2012 15:09
Певно що створив: Директор автотранспортного та деревообробного підприємств, співзасновник фірми «Володимирекобуд».
Гість Показати IP 5 Вересня 2012 16:49
Птахофабрика була побудована в 50-х роках минулого століття. Що, при радянській владі не було "..реально страшний сморід, іноді на вулицю вийти страшно, може знудити... і це треба вирішувати..." ??? І тільки перед виборами почало нестерпно смердіти ?
Андрей88 Показати IP 5 Вересня 2012 21:27
Интересно куда они го*но птичье девают, которое нужно ТОЛЬКО утилизировать а не закапывать там или выкидывать... Это может и вонять...
Гість Показати IP 30 Грудня 2012 14:10
Це не гівно так смердить, а відходи переробки, які потрібно утилізовувати (смалювати при великій температурі), а не закопувати в грунт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus