USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Волиньраді залишили керівника спортшколи

26 Лютого 2013 12:54
Волинська обласна рада продовжила термін дії контракту директору школи вищої спортивної майстерності.

Про це інформує «Волинська правда».

На третьому пленарному засіданні 17-ої сесії депутати прийняли рішення, яким продовжили термін дії контракту Миколі Зайченку на вказаній посаді.

Під час сесії депутат Ігор Гузь поцікавився, чому термін дії контракту всього 1 рік. На що начальник управління у справах сім’ї, молоді і спорту Волинської ОДА Галина Карнаухова відповіла, що це була її особиста пропозиція. Вона також зауважила, що хоча минулий рік для керівництва школи був непростим, проте роботи вони зробили багато.

Микола Зайченко, звертаючись до обранців, нагадав, що досягненням школи є і те, що 6 спортсменів-волинян, які брали участь у 30-их літніх олімпійських іграх, попередньо пройшли школу вищої спортивної майстерності.

«Ніхто з наших спортсменів не підвів ні державу, ні область», – сказав директор спортшколи.

Також сесія продовжила термін дії контракту з Данилом Поштаруком на посаді директора обласного академічного театру ляльок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лілечка Показати IP 26 Лютого 2013 15:45
Галина Кархаухова! а не Людмила :)
Лілечка до Лілечка Показати IP 26 Лютого 2013 15:57
Карнаухова :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus