USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА з’явилися наради «не для преси»

31 Жовтня 2011 12:05
За те, що журналісти написали у своїх матеріалах, як голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук тиждень тому дозволив висипати борошно на голову директорам супермаркетів, губернатор вирішив не пустити їх на нараду щодо стабілізації цінової ситуації у гіпермаркетах області шляхом насичення роздрібної торгівлі продукцією місцевого товаровиробника.
Про це він заявив 31 жовтня під час оперативної наради, - пише Волинський інформаційний портал .
Згідно із планом заходів, опублікованому на сайті ОДА, на 10.00 у стінах установи була запланована нарада щодо стабілізації цінової ситуації у гіпермаркетах області шляхом насичення роздрібної торгівлі продукцією місцевого товаровиробника. Однак перед її початком під час що понеділкової оперативки Клімчук висловив бажання, щоб провести її «без преси».
«І так понаписували, щоб муку висипали на голову . Ну я ж просив, щоб не писали – ні, понаписували», - пояснив губернатор, пригадавши публікації за минулий тиждень.
Опісля журналісти ВІПу поцікавилися у губернатора, на скільки серйозно він говорив про своє бажання провести нараду «без преси», оскільки це суперечить законам України «Про інформацію» та «Про доступ до публічної інформації».
«Ти хочеш мене достати?» - відреагував губернатор на запитання журналіста.
«Це не називається «не пустити», це називається, що голова запланував саме таку нараду», - продовжив він і додав: «Це нарада у моєму кабінеті, службовому. Я собі так запланував. Я хочу провести нараду так».
Тоді виникло питання, чи не є це обмеження лише це забаганкою управлінця.
«Це не є забаганка, а система управлінських рішень, які прийняті. Там є бізнесові питання, які не підлягають розголошенню. Там будуть елементи комерційної таємниці. Пробачте, але є серйозні речі», - аргументував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Universal22 Показати IP 31 Жовтня 2011 12:20
"стабілізації цінової ситуації у гіпермаркетах області" ой не смішіть мене... повзаю під столом... наші супермаркети - це бариги, які навіть не прагнуть заробити на постійному покупці. вони просто луплять ціну з повітря. а лохи і ведуться, купують у них втридорога, бо ж тяжко проаналізувати, якільки коштує той самий продукт в сусідніх магазинах. "Наш край" - це взагалі розвод на гроші. погляньте, в яку ціну у них 1.5 "Моршинська", інші продукти і порівняйте з іншими магазинами.
баба Показати IP 31 Жовтня 2011 12:20
дідо, ти де? Ау -у-у-у-у-у-у-у! Глянь, що в нас твориться!
Читач Показати IP 31 Жовтня 2011 12:28
Клімчук - ворог преси на Волині. Відтепер точно
ЗМІ Показати IP 31 Жовтня 2011 13:14
Клімчук корчить з себе царка, де в одному тілі прокурор, суддя, судовиконавець і прикажчик типу "хочу - помилую, хочу - що захочу". Але до пори жбан воду носить. А щодо його оперативних нарад, то це не наради, а "театр одного актора" (так їх назвали в місті). Всі вдають, що слухають, а він повчає (кредо вчителя). Справа в тому, що повчати не має потреби, бо в залі сидять люди, у яких розуму в одному місці більше, ніж в Клімчука в голові. Оперативні наради проводив Романюк, де заздалегідь розроблявся план наради з 3-4 проблемних питань, спеціалісти звітувались, проблеми обговорювались і приймались певні рішення. Журналіст, йдучи на такі наради, має знати, про що там буде йти мова, а не вислуховувати теревені на кшалт "тюрма і воші". Тому й то ті журналісти, які себе хоч трохи поважають, перестали ходити в цей "театр".
Слухач снів старої кобили з вуст голови ОДА. Показати IP 31 Жовтня 2011 13:34
"Пробачте, але є серйозні речі», - аргументував Борис Клімчук". Звідси випливає, що журналісти не повинні слухати "серйозні речі", а сон старої кобили. Оце правильне зізнання - чесно і добросовісно.
свій Показати IP 31 Жовтня 2011 13:55
Та він-типове поліське хамло!Який там царьок
Я з Луцька. Показати IP 31 Жовтня 2011 13:55
Клим можем хватить чуствувати свою безнаказаність? Ч...й.
Хатуль Мадан Показати IP 31 Жовтня 2011 14:02
Всьо правильно, наради не для преси, гроші не для народу. Хубернатор є хубернатор.
Катя Показати IP 31 Жовтня 2011 14:34
Хамло він рідкісне. І як губернатор, і як людина.
Здрасте Показати IP 31 Жовтня 2011 14:39
Будуємо нову Волинь!
Губернаторський Показати IP 31 Жовтня 2011 14:45
Да ви пасті позакривайте, сидіть і сопіть в дві дирки. ПР, Ми тут рулим. Всем молчать і так ще років 10. Тільки й здатні, що тут гавкати.
Володимир Показати IP 31 Жовтня 2011 16:30
Губернаторський, а не пішов би в ...
Губернаторський до Володимир Показати IP 31 Жовтня 2011 17:03
та ні, я краще в депутатському кріслі.
з преси Показати IP 31 Жовтня 2011 16:31
Ось одна зі сцен "театру". В режимі психологічної спецопераціїї придумуються комічні сюжети, щоб побачити, хто як себе буде вести і реагувати. Звісно, ніхто в кулак не сміється і не крутить пальцем біля скроні, бо в залі сидять сильні духом люди, які не хочуть залишитись без роботи. Тому сцени з кожним разом придумуються усе більше ідіотські. Жаргон же в голови, якщо шукати аналоги в історії, нагадує петрівську епоху. Сакральна мова з так званого "офенського" жаргону (сучасна "феня"). Тому й не відвідую цих "сцен" - не хочеться дивитись і слухати цю блювотину.
млявий до з преси Показати IP 31 Жовтня 2011 17:04
афтарь жжьош!
унітаз Показати IP 31 Жовтня 2011 16:41
да...роботи для мене багатенько)
19-й помічник голови по "бізнесових питаннях, які не підлягають розголошенню". Показати IP 31 Жовтня 2011 16:44
Хто не послухав голову, щоб не писати, що сипати борошно на голову?!! Чому не слухаєте голову і не пишете так, як він каже!? Два кроки вперед! Хто чесно признається, нічого за це не буде.
координатор місії салатового квадратика Показати IP 31 Жовтня 2011 17:11
блін. якийсь дом2 зробили, всюди тицяти своїми камерами та диктофонами. дайте людям працювати. а самі про слоників в зоопарк репортажі знімайте.
там був - чув Показати IP 31 Жовтня 2011 21:42
Дешеві штучки ВН! Не перетворюйтеся в жовту пресу і смітник! Хто ходить на ці наради знає, що ви перебираєте, а іноді і перекручуете факти!
журналіст Показати IP 2 Листопада 2011 13:12
Координатору. Така робота в преси - тицяти. З тим, щоб влада не трансформувалась в самовладдя і режим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus