USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діяльність Волинської ОДА перевірять на корупцію

27 Лютого 2019 17:44
Волинську облдержадміністрацію перевірять на корупцію.

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Олександра Савченка від 25 лютого 2019 року № 91 та з метою підготовки Антикорупційної програми на 2019 рік, у Волинській обласній державній адміністрації розпочався процес проведення оцінки корупційних ризиків у її діяльності.

Так, комісією з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми у лютому-березні 2019 року буде проведена ідентифікація та оцінка корупційних ризиків у діяльності найвищого виконавчого органу влади в області.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: МІЛЬЙОНЕР НА ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ: З КИМ, ЯК І ЗА ЩО ШИКУЄ ОЛЕКСАНДР САВЧЕНКО НА ВОЛИНІ

Слід зазначити, що до корупціогенних сфер діяльності органів влади віднесено, зокрема, функції з проведення публічних закупівель, надання адміністративних послуг, управління персоналом, управління фінансовими та матеріальними ресурсами, юридичного забезпечення, організації роботи щодо запобігання та виявлення корупції.

Тож за наявності інформації, яка може бути використана для ідентифікації корупційних ризиків у нормативно-правових актах та організаційно-управлінській діяльності обласної державної адміністрації, просимо надавати її на електронну пошту: [email protected].

Контактна особа: завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Олександр Кондрацький . Тел. (0332) 778 166.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: МАЄТКИ, КВАРТИРИ, ЕЛІТНІ АВТО ТА МІЛЬЙОНИ ГОТІВКИ: ЧИМ РОЗБАГАТІВ САВЧЕНКО ЗА ЧАС СЛУЖБИ

Тим часом, очільник Волинської ОДА потрапив у топ-10 найбагатших голів ОДА. Олександру Савченку складно підрахувати скільки в нього майна і пояснити де воно взялось. Він і досі не знає, яку зарплату отримує на своїй посаді, чи вистачає її на життя і утримання усього майна, яке нажив нелегкою працею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аж страшно... Показати IP 27 Лютого 2019 20:15
Це шо за садомаза !?А раптом в комісії самі на себе вийдуть !? Не вийдуть! Вони ж не вороги самі собі,вони -великі друзі .
ЗМІ Показати IP 27 Лютого 2019 20:43
Лисиця сама собі влаштує ревізію у власному курнику. Краще й не придумаєш: махрові корупціонери будуть перевіряти корупціонерів. По Салтикові-Щедріну - унтер-офіцерська вдова сама себе відшмагала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus