USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У волинському УБОЗі – перевірка з Києва

7 Листопада 2011 17:47
В управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС Волині працює перевірка з ГУБОЗу.
Про це пише ЗІК із посиланням на "власні джерела" у міліції.
За словами співрозмовника, перевірка пов’язана з резонансною кримінальною справою , яку минулого тижня відкрили працівники СБУ. Спецслужбісти викрили посадовця УБОЗу, який нібито кришував контрабанду.
Незабаром чоловіка вже звільнили з органів внутрішніх справ, а матеріали передали до прокуратури області.
За даними джерела, за підсумками перевірки можливі ще кадрові зміни у волинському УБОЗі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Бомба Показати IP 7 Листопада 2011 19:45
Ну по правилам жанру його повинні були звільнити вчорашнім числом,щоб потім сказати,що він у них уже не працював на момент скоєння злочину.
Хатуль Мадан до Бомба Показати IP 7 Листопада 2011 19:49
У цьому я з Вами згідний, як ніколи. Нажаль тільки, одного перевертня в погонах затримали, а скільки ще на свободі залишилося?..
Оптиміст до Хатуль Мадан Показати IP 7 Листопада 2011 22:25
Повністю згоден. Хоч тояніше було б запитати а скільки ще не звільнено, просто порахувати тих що не перевертні набагато простіше.
МВС СС Показати IP 7 Листопада 2011 21:57
На "свободі" ціле ОЗУ під назвою МВС. Бажаю вам, шановний, з ними не здибатись.
Фемида Показати IP 7 Листопада 2011 22:09
Такі перевірки потрібно здійснювати , не по факту злочину , а раніше і частіше , щоб не допускати таких "гієн" до влади .
Міша Показати IP 7 Листопада 2011 23:14
Герой УБОЗу вже в СІЗО!!!
Резонанс Показати IP 8 Листопада 2011 05:05
Не повезло волинським хлопцям - ще й в МВС нова мітла... Перевіряючі, за логикою жанру, повинні довести, що хліб з маслом недарма їдять
сищик Показати IP 8 Листопада 2011 10:53
Готується матеріал в центральне друковане видання на тему "Як волинський УБОЗ претворився в банду злочинців". Але автор каже, що бракує матеріалів: УБОЗ - "закрита структура". Головна сюжетна лінія - чим бездарніші правителі, тим жорстокіші їхні пси. А ще про "таємничість" волинського УБОЗу, яку напускають на себе ці "рицарі ночі", сподівааючись якось виправдати свої злодіяння. По намаганню романтизувати свою нелегку працю вони не поступаються навіть американським ковбоям і радянським геологам.
атеїст Показати IP 8 Листопада 2011 11:18
Ментів-звірів з Копенгагена чи з Відня на Волинь не завозили. Гестапівські прокурори – це теж наші співвітчизники, українці (титульна нація). Продажні корумповані слідчі теж наші. Продажні адвокати, які захищають бандитів і злодіїв (на 70% - колишні менти) в одній кавярні пють з нами каву. Ми сиділи в дитсадку на горшку поруч з тими, хто, підрісши, став ламати голови битом, затискати яй.. в двері, гнобити нас і наш бізнес. Наші матері народжували нас в одному пологовому будинку. Ми вчились в одній школі, чи в школах одного міста (села). Просто нам не повезло і ми залишились за бортом, не порахувавши за потрібне закінчити УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ, де вчать, як відбивати внутрішні органи, а стали лікарями, вчителями, журналістами чи економістами. У нас, очевидно, була інша психологія і погляди на життя, але це дуже широка тема вже іншої розмови. А зараз терпімо, і будемо спасенними.
Moriarti до атеїст Показати IP 3 Грудня 2011 11:12
Саме це ОЗУ у повному складі приїхало на Волинь з Чернівців і тепер тут вчать місцевих міліціонерів як жити хитрі лягли під них а інші перейшли працювати "на посади з меншим обсягом робори".
! Показати IP 8 Листопада 2011 12:29
Атеїст, у вашому пості заздрість до тих хто "не забортом" так і пре! Що значить "просто нам не повезло"? Не узагальнюйте будь-ласка, далеко не всі прагнуть, що б їм так "повезло", кожен зрештою обирає те, що йому до вподоби.Хотіли в університет внутрішніх справ, то потрібно було йти до своєї мети, а то ці вічні соплі - ой ми такі бідні, нещасні, безправні і затуркані, але інтелігентні уже остогидли.
Атеїст. Показати IP 8 Листопада 2011 12:43
Красно дякую вонючому менту за вичерпну відповідь. Заздрості немає, є ненависть суспільства, яка вже піднімає кришку терпіння. А, втім, і правда: "кожен йде до своєї мети". Той, кого 3 листопада ОМОН поклав рилом в калюжу, сьогодні в камері вже може вивчати китайських філософів. Часу для цього вистачить - він вже прийшов до своєї мети. Золоті слова невідомого мента.
Бобер Показати IP 8 Листопада 2011 13:39
А де дівся Славуня Єфтемій???????????????
читач Показати IP 8 Листопада 2011 13:53
Безіменний коментатор під знаком"!" не зрозумів їдкого сарказму "Атеїста" на рахунок "ми залишились за бортом". Тут заздрощів немає - просто треба читати між рядками, або не встрявати в розмову, щоб не видатись наївним. Навряд, чи аватор таких рядків заздрить тим, кому сьогодні плюють в спину.
! Показати IP 8 Листопада 2011 14:11
атеїст,оскільки, ти виступив від імені "вчителів, лікарів, журналістів" "нам не повезло ..... і ми стали ...", якщо ти справді належиш до якоїсь з цих професій, то залишається тільки поспівчувати нашому суспільству, бо справді повна ж..опа, далі нікуди.З такою культурою, як в тебе, про що свідчать вислови "вонючий мент" "рило", тебе не можна навіть пускати бикам хвости крутити, чи свинням корм підносити, а не "в лікарі", "вчителі", чи "журналісти". І розчарую тебе, до "ментів" не маю ніякого відношення, а от до вчителів, вже в третьому поколінні - саме пряме, хоч і не працюю зараз в цій сфері. Раджу тобі Булгакова перечитати, якщо ти звичайно маєш уявлення хто це. Його герой сказав чудові слова: "Розруха починається у нас в голові", отож без посилань на погану владу, державу та "вонючих ментів" дивись за собою, та хоча б "слідкуй за язиком", якщо вже ти лікар, вчитель чи журналіст.
микола Показати IP 8 Листопада 2011 14:17
невже ви таки наивни и думаете що тельки на волини таки працивники таки сами и в других областях
Вадиммммм Показати IP 8 Листопада 2011 14:35
За китайських філософів, я думаю ще рано говорити... Так як є ще така установа, як суд! Гадаю там все і вирішать, чи вивчати філософів чи ні.
! Показати IP 8 Листопада 2011 14:46
Тут здається не кухонні "посідєлки" обмеженого кола людей, а загальній форум,де кожен висловлює свою думку, а не "встряє" в чиюсь приватну розмову. І писати тут "між рядків" абсолютно не має потреби, а щоб побачити невдоволеність атеїста своїм життям, і як результат злість і задрість, не треба лізти в "міжрядки".
Пять копійок Показати IP 8 Листопада 2011 14:58
Побажання "подібним " хто на волі : і вас це чекає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus