USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Убивця дідуся та внучки на Волині переховується в Росії, - ЗМІ

25 Квітня 2017 12:01
21-річна Вікторія поїхала провідати дідуся, а в обід її знайшли вбитою, просто під іконами. Дідусь лежав у літній кухні — саме там з ним розправився убивця. Коли приїхала поліція, то жахнулась — біля ніг вбитої Вікторії плакала її однорічна донька. Поліція досі не затримала жодного підозрюваного. Хоча є свідки, які бачили чоловіка, що вбив у селі Рудка Козинська Рожищенського району молоду маму та її дідуся.

У програмі "Знайти вбивцю з маршрутки" у відомому ток-шоу "Говорить Україна" намагалися розібратися, чим мотивувався убивця – чи це міг бути грабіж, чи помста. Експерти дійшли до висновку, що це могло бути радше сплановане вбивство, ніж спонтанне.

Нагадаємо, 3 березня в післяобідню пору в селі Рудка Козинська Рожищенського району сталося подвійне вбивство. Тіло 67-річного волинянина-інваліда з ознаками насильницької смерті та його 21-річної внучки з різаними ранами живота й грудної клітки, а також перерізаним горлом, знайшла сусідка. Мотиви - загадкові, адже душогуб робив останній контрольний удар ножем - у шию. Місцеві навіть підозрюють тут окультний слід. Після кривавої розправи нелюд помив руки в калюжі і пішов собі. Із пенсіонером Іваном Дунаєм та його онукою Вікторією Рудницькою прощалися усім селом. ВІДЕО.

Поліція досі не затримала жодного підозрюваного. Хоча є свідки, які бачили чоловіка, що вбив молоду маму та її дідуся.



Як ідеться в сюжеті, Вікторія любила активно спілкуватися в інтернеті, зокрема, на сайтах знайомств. При цьому вона у чатах виманювала гроші з чоловіків.

Увагу експертів, які досліджували сторінки Вікторії у соцмережах, привернув чоловік з ніком "Бонд". Цей чоловік відверто їй погрожував - саме через "видурювання" грошей.


Вдалося з’ясувати, що цей "Бонд" (справжнє ім’я Роман) живе за приблизно 90 кілометрів від Рудки Козинської, і бував у Рожищі, у Луцьку. Вдалося побувати й у нього вдома і поспілкуватися з його мамою. Зі слів мами Романа, він Вікторії ніколи не бачив, спілкувався лише по телефону.

Хлопця опізнав водій маршрутки - Роман таки приїздив у Рудку-Козинську.

Поліція не знайшла причин для затримання чоловіка, якого опізнав водій маршрутки, й таким чином дозволила йому втекти. Наразі не встановлено зв'язку між цим хлопцем і жахливим убивством, але є всі причини вважати, що не все так просто, йдеться у сюжеті.

Зараз Роман у Росії, зі слів мами, нібито в Санкт-Петербурзі, на заробітках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus