USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Убивця крилатих ракет»: Німеччина передасть Україні 30 зенітних установок

26 Квітня 2022 23:41
Міністерка оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт під час саміту на американській авіабазі «Рамштайн» заявила, що Берлін надасть Україні 30 зенітних самохідних установок Gepard.

Як йдеться у повідомленні Міністерства оборони Німеччини, крім того, Ламбрехт переконана, що її країна знайде шлях до своєї нової ролі у світовій безпеці, передає УНІАН.

Як писав раніше Spiegel з посиланням на власні джерела, скоріше за все ЗСУ навчатимуться працювати з артилерійською системою Panzerhaubitze 2000, яку Нідерланди мають намір поставити українській армії.

Читати ще: Понад 40 країн зібралися, щоб допомогти Україні перемогти: перші подробиці зустрічі у Рамштайні

Нагадаємо, що сьогодні в «Рамштайні» на зустрічі міністрів оборони 40 країн-союзників говорили про нинішню ситуацію на українському фронті, озброєння України та післявоєнну відбудову нашої країни.

Раніше німецька компанія Rheinmetall Landsysteme звернулася до федерального уряду із запитом про дозвіл на постачання Україні 100 бойових машин піхоти Marder.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 27 Квітня 2022 18:17
Не пройшло й пів року...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus