USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Учасника стрілянини на луцькій автомийці затримали на Київщині

15 Березня 2019 15:32
На території Київської області затримали учасника стрілянини в кафе на автомийці у Луцьку – 27 річного Олександра Кривочкіна.

Оперативники управління стратегічних розслідувань Головного управління Нацполіції в області спільно із співробітниками Департаменту стратегічних розслідувань затримали у Броварах Київської області одного із учасників стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку, інформує прес-служба поліції Волині.

Затриманому, 27-річному жителю Київської області, слідчі оголили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Луцьким міськрайонним судом йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у результаті стрілянини на мийці, яка відбулася 5 листопада 2018 року, загинув чоловік. Ще двоє отримали тяжкі вогнепальні поранення. Двох учасників стрілянини на луцькій автомийці відпустили на волю. Тимур Байрамов та Дмитро Нагайчук отримали два роки умовно. Ще двоє учасників стрілянини зараз знаходяться у СІЗО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Показати IP 15 Березня 2019 16:44
А толку? Вирок ми знаєм який буде 2 роки условно,а може і штраф. Для чого це писати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus