USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Учасників бойових дій зможуть забезпечити житлом у Луцьку протягом трьох років

23 Лютого 2018 11:43
У черзі у місті перебувають 97 представників категорій, що претендують на забезпечення житлом на умовах співфінансування.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності,етики та регламенту 23 лютого.

Директор департаменту економічної політики міськради Олександр Озінович повідомив, що у 2017 році з міського бюджету співфінансували придбання житла для 25 учасників бойових дій (у рамках програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі у проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій ).

Наразі у списку на отримання житла перебувають 97 представників цих категорій, можливо, вона розширюватиметься, зважаючи на врахування більшої кількості категорій населення. Отже, оскільки протягом року забезпечують співфінансуванням для придбання приблизно 30 квартир, для того, щоб забезпечити учасників бойових дій житлом у місті потрібно ще 2-3 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus