USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Удома залишилось троє дітей: повідомили ім'я нацгвардійця, якого в Києві на блокпосту збив п'яний суддя

26 Травня 2023 15:03
У ніч проти 26 травня у Києві сталася смертельна ДТП. Горе-суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир збив на блокпосту 23-річного військового Нацгвардії Вадима Бондаренка з міста Тальне на Черкащині.

Про це повідомляє ТСН.

Трагедія сталася, коли військовослужбовець на початку комендантської години вийшов на дорогу, щоб встановити інженерні загородження.

Хлопець до початку великої війни проходив строкову службу спочатку в Черкасах, потім його відправили до столиці. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення Вадим мав повернутися додому, однак після 24 лютого хлопець продовжив службу.

З початком активних бойових дій нацгвардієць хотів піти на передову, однак його залишили нести службу на блокпостах у столиці. Батько хлопця наразі також захищає Україну на Донбасі у лавах ЗСУ.

Про загиблого кажуть, що він був добрим хлопцем і справжнім патріотом. Вдома у Вадима залишилися дружина й троє дітей – двоє всиновлених та рідна дворічна донечка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 26 Травня 2023 15:22
вседозволеність і безкарність вбиває
Макс Показати IP 26 Травня 2023 15:27
це якась проклята країна
Бульба Показати IP 26 Травня 2023 15:33
Слава Україні!!!і Ваша честь!!! Дві сторони однієї Батьківщини!!- одна сторона з цигаркою і неймовірним героїзмом одночасно!!! Друга половина - на Лексусі і гидкою відразою!!! Коли вже вираз -«Ваша честь»перетворитьться з тотальної відрази на реальний зміст фрази!!!
Голова Показати IP 26 Травня 2023 15:52
ТОму що в Конституції прописали, що суд це третя гілка влади. Звідси і вседозволеність, бо мають недоторканість Роблять, що хочуть. Зарплати захмарні, що в них, що в помічників. Самі нічого не роблять, бо тупі, все за них пише помічник. За гарне написану ухвалу помічнику доля. Простій людині за мішок качанів термін,а суді максимум звільнення з посади , потім через гуманний суд поновлення на посаді. Одна надія на родичів загиблого, що хоч в них найдеться лищня куля.
Розпач Показати IP 26 Травня 2023 16:12
І знову суддя - як не хабарник, то п'яний за кермом і вбиває невинних людей! Але оправдають "колеги"! Оце у нас таке правосуддя!!! Космічні зарплати і ще хапуги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus