USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Уявила, що я – інопланетянка», – ексзаступниця міністра Клітіна записала нове відео про контакти зі ЗМІ

3 Липня 2020 12:31
Колишня заступниця міністра інфраструктури України, героїня секс-скандалу Олександра Клітіна зняла нове відеозвернення, в якому оголосила, що всі її численні появи в ЗМІ – соціальний експеримент, в ході якого вона вирішила уявити, що вона інопланетянка.

Відповідне відео Клітіна оприлюднила в YouTube, пише Страна.

«Ви знаєте, цього разу я буду розмовляти російською. Я знаю, що ця історія важлива і для росіян. Знаю, що я вже там теж стала зіркою, тому хочу розповісти трохи про свою історію. Ви знаєте, я вирішила зробити соціальний експеримент: уявити, що я інопланетянин, і спробувати контактувати з нашими українськими ЗМІ. Скажу, що мені просто нема чого втрачати. ​​Мене звільнили з Міністерства інфраструктури, тому що я намагалася боротися з корупцією. Мене так облили брудом, що я півроку не могла знайти роботу, а коли знайшла – була змушена це приховувати», – сказала Клітіна.

За її словами, її експеримент полягав в тому, що вона просто була пов’язана з різними ЗМІ і намагалася налагодити з ними контакт.

Читайте також: «Я не знаю, де я», – звільнена після секс-скандалу заступниця міністра Клітіна зганьбилася в прямому ефірі

«Уявити, що я інопланетянин, було досить просто. Я не дивлюся телевізор, тому що мене не влаштовує те низькопробне шоу, яке нам там показують. Я хочу мати свою особисту думку, ґрунтуючись на своїх висновках. Я не знаю, ні ці ЗМІ, ні журналістів. у мене немає ніяких прессекретарів. Я просто приходила і намагалася з ними контактувати. Так що я хочу сказати – які у мене висновки. Я не розумію, як інопланетянин, чому людям цікаво дивитися на те, як вони принижують один одного. Чому вони не обговорюють проблеми екології, наприклад. Чому вони не звертають увагу на те, що по суті знищують своє середовище проживання і від цього гинуть, як мухи, від раку», – додала ексзаступниця міністра.

Крім того, вона згадала і іншу важливу, на її погляд, проблему, пов’язану з політикою.

«А політичні повії. Я знаю, що в Росії теж повно політичних повій! Он, не дарма така кличка вашого лідера головного. Я не буду відповідати тим же. У мене є пару коментарів важливих, на мій погляд, які я розміщу на сторінці в Facebook або в Instagram», – заявила Олександра Клітін.
Нагадаємо, минулої осені вибухнув скандал з Клітіною: представники партії «Слуга народу» обговорювали, як вона потрапила на пост заступника міністра інфраструктури нібито через ліжко. В результаті скандалу дівчину звільнили з міністерства.

А в червні вона в напівоголеному вигляді оголосила про створення партії по боротьбі з «проститутами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
123 Показати IP 3 Липня 2020 12:44
Зоопарк и биомусор. Але ми їх вибрали разом.
Розум до 123 Показати IP 3 Липня 2020 22:13
Ця травмована..це лише початок..скільки..ще таких вилізе...тьма
Ага до Розум Показати IP 4 Липня 2020 18:15
Монобільшість.
Пилип Орлик Показати IP 3 Липня 2020 12:56
По перше: вона нас всіх у д*пі має. По друге: Сашка так гроші заробляє. Ні посадою чи п....ком, так інформаційно-медійним засобом.
777 Показати IP 3 Липня 2020 12:56
На русском не надо.еще хуже чем на украинском получается. Что у ней в голове? Опилки? Тогда что в голове у самого министра?
Ахаха до 777 Показати IP 3 Липня 2020 15:18
В голове моей опилки - не беда! Потому что я блондинка. Да, Да, Да!
Народна прокуратура Показати IP 3 Липня 2020 13:11
"Після того як мене звільнили з Мінінфраструктури, мені нічого втрачати..." Можна подумати, що вона все життя прагнула реалізувати себе саме в цій галузі діяльності, здійснила там якісь важливі перетворення і тут її мрії прийшов кінець! Та вона там була ніхто і, думаю., поняття не мала, чим це міністерство займається. Але зараз стало зрозуміло, чому її прилаштувати у космічне агенство - вона ж інопланетянка !
Виборець Показати IP 3 Липня 2020 13:12
Ехх....б......понавибирали.......Слуги....
Ні до Виборець Показати IP 4 Липня 2020 18:17
Ні!!! Вибирали ми всі. А Слуги дрючать тепер всіх нас. Нічого, зробимо нас ще раз разом...
Олег Показати IP 3 Липня 2020 13:28
Відповідальність має понести той (ті), хто її призначив на посаду віце-міністра
Активіст Показати IP 3 Липня 2020 13:32
Хвора людина, їй лікуватись потрібно.
Свідомий Показати IP 3 Липня 2020 13:42
Якраз слуги її звільнили а призначали попригунчики.
Доктор Показати IP 3 Липня 2020 14:56
Тільки політична стерилізація та ізолювання від соціуму без права переписки !
209 до Доктор Показати IP 4 Липня 2020 18:21
Не повірите. У нас такий процен дибіляток, що її знову виберуть в парламент. Минулі вибори це показали.
Я Показати IP 4 Липня 2020 07:28
ну тупе.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus