USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Учасницю секс-скандалу Клітіну звільнили з посади заступниці міністра

27 Листопада 2019 18:47
Заступницю Владислава Криклія Олександру Клітіну звільнили після відповідного подання самого міністра. До цього посадовиця потрапила до низки гучних скандалів. Чи саме з цим пов’язане звільнення Клітіної – поки невідомо.

Про відповідне рішення Кабінету Міністрів інформує народний депутат від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко на своїй фейсбук-сторінці, – пише 24 канал.

«Заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна звільнена за поданням міністра (не за власним бажанням). Міністра Криклія на засіданні не було», – йдеться у повідомленні.

Водночас, Гончаренко заявив, що подавав запит на ім’я прем’єр-міністра, аби дізнатися про причини звільнення Олександри Клітіної. Втім, жодної інформації йому не надали.

Нардеп також додав: він вже подав заяву у НАБУ на Криклія через слова Клітіної про те, що міністр інфраструктури займається "мутками".
До слова, сама Клітіна на своїй фейсбук-сторінці 27 листопада звітує про активну роботу. Так, вона пише про проведену нараду щодо розробки Національної транспортної моделі та жодним словом не згадує про своє звільнення.
Нагадаємо, що Олександра Клітіна – заступниця міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції. Обіймала цю посаду вона з вересня 2019 року, хоча в самому міністерстві працює вже п’ять років.

Спочатку Клітіна потрапила у секс-скандал через нардепа Антона Полякова, який 19 листопада оприлюднив аудіозапис, де чоловіки обговорюють її як нову заступницю міністра і захоплюються її зовнішністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОНА ДУЖЕ ХОТІЛА»: ЗАСТУПНИЦЯ МІНІСТРА ІНФРАСТРУКТУРИ ОТРИМАЛА ПОСАДУ ЧЕРЕЗ ЛІЖКО? ЗАПИС РОЗМОВИ

За цим послідував черговий скандал: із Клітіною завів листування пранкер Джокер. Під час нього посадовиця звинуватила Криклія у корупції, натякнувши, що той «мутить з тендерами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
санітар Показати IP 27 Листопада 2019 19:12
Криклія чекає така ж сумна доля. Тільки Клітіна знову пробє собі дорогу, а криклію доведеться трудніше.
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2019 19:19
Звільнили - то звільнили, грець із ним. Мене от інше питання турбує. Вона коли, скажімо так, "оплачувала" своє призначення на посаду - то зрозуміло що розраховувала отримувати дивіденди від посади довший час, ну явно ж більше року. А тепер що виходить - її обманули? "Оплату" взяли, а натомість в достатній мірі не повернули? Це несправедливо!!! Я рахую, що порядно буде оплату повернути, так сказать - дотримати принцип суспільної справедливості. Розумію що державні мужі в нас зайняті люди, їм ніколи. Тому готовий виступити з громадянською ініціативою, і повністю взяти повернення "оплати" баришні Клітіній на себе. Цілком на добровільних засадах, як волонтер) Ви тільки по пару гривень на пристойне місце для повернення "оплати" скиньтесь, добре? Ну не на задньому сидінні авто ж такі сурйозні діла робить)
Хіхі до Лучанин Показати IP 27 Листопада 2019 20:30
Девочкой по вызову хочешь поработать. Тебе прямо на трассу.
Лучанин до Хіхі Показати IP 27 Листопада 2019 21:53
Пане, звісно дякую за пропозицію, але ви все неправильно зрозуміли. Ви просто переплутали громадянську активність з бажанням увійти в ваш сімейний бізнес, Все нормально, не вибачайтесь, - з ким не буває) Ще раз дякую, але відмовлюсь.
Всезнайко Показати IP 27 Листопада 2019 21:51
Звільнили, бо геям з Кабміну гарні дівчата не потрібні...)))
народна прокуратура Показати IP 28 Листопада 2019 04:00
Напевне, посада "заступник міністра з євроінтеграції" була спеціально вигадана для прилаштування прост*ток. У Мінінфрастуктури - Клітіна, у МВС - Деєва...
Нато Показати IP 28 Листопада 2019 08:26
Нічого. Як звільнили, так і поновлять. Ще й гроші за неправомірне звільнення виплатять. А то в нас: одна баба сказала - всі підхопили. Прокуратура, суд і хай доводять, що вона не відповідає посаді.
777 Показати IP 28 Листопада 2019 11:20
Правильно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus