USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна достроково закриває кордон для іноземців

27 Серпня 2020 23:24
В’їзд для іноземців в Україну забороняється з 28 серпня через погіршення епідемічної ситуації з коронавірусом.

Таке рішення прийнято на позачерговому засіданні Кабінету міністрів у четвер, 27 серпня, повідомив прем’єр Денис Шмигаль в своєму телеграм-каналі, передає Корреспондент.

Раніше, 26 серпня, Кабмін прийняв рішення про закриття кордону для іноземців з 29 серпня.

«Під час позачергового засідання врахували зауваження громадян, отримані за останню добу, і внесли відповідні зміни до постанови», – зазначив прем’єр.

При цьому деякі групи іноземців зможуть в’їхати в країну за наявності страхового поліса для лікування коронавірусу, уточнив Шмигаль.

За його словами, мова йде про іноземців, які мають дозвіл на роботу в Україні, транзитних пасажирів з документами, що підтверджують виїзд з України протягом двох діб.

Крім того, в’їзд залишається відкритим для іноземців, що приїжджають в Україну на навчання або на військову службу. Також заборона не поширюється на іноземних дипломатів і їхніх супроводжуючих.

Нагадаємо, через погіршення епідситуації Кабмін продовжив карантин до листопада і на місяць закрив кордон на в’їзд для іноземців з деякими винятками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus