USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Україна отримала понад 130 млн доларів від Світового банку: на що витратять

12 Травня 2023 15:02
Україна отримала фінансування від Світового банку в розмірі 132 млн доларів. Кошти витратять на відшкодування пріоритетних видатків, а також для покращення ситуації у харчовій промисловості та забезпеченні продовольчої безпеки України.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Кредитні кошти надійшли до загального фонду державного бюджету України за результатами виконання заходів, передбачених в рамках проекту програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство».

«Вдячні Світовому банку за надане фінансування. Залучені кошти дозволять і надалі підтримувати фінансову стабільність України та відшкодувати пріоритетні видатки, зокрема у сільськогосподарському секторі, для покращення ситуації у харчовій промисловості та забезпеченні продовольчої безпеки України», – зазначив глава Мінфіну Сергій Марченко.

Позику надано в рамках Угоди про позику (проєкт програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство») між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР).

Нагадаємо, днями Світовий банк виділив Україні понад 189 млн євро на зарплати держслужбовцям та вчителям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus