USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна отримала статус кандидата в ЄС

23 Червня 2022 21:30
Під час саміту ЄС, 23 червня, європейські політики схвалили історичне рішення – Україні надали статус кандидата на вступ до Євросоюзу.

Отримавши статус кандидата, Україна продовжує свій рух до членства в ЄС. Це юридичне закріплення європейського майбутнього нашої держави, пише 24 канал.

Напередодні ЗМІ писали, що усі 27 країн ЄС одноголосно погодили надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС. Спочатку рішення погодили посли країн.
Президент Володимир Зеленський прокоментував рішення про надання Україні статусу кандидата на членство в ЄС.
Нагадаємо, 17 червня Європейська комісія офіційно рекомендувала надати Україні статус кандидата на вступ до Європейського Союзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Червня 2022 22:45
Замість того щоб дати зброю в потрібній кількості і запровадити повне ембарго енергоносіїв з росії, дають якийсь непотрібний статус, який вже 12 років має Чорногорія, навіть відстала Сербія,яка дуже любить росію, має це кандидатство 10 років. Мафіозна, корумпована і наскрізь просочена рашистами Болгарія вже давно в ЄС і в НАТО. Німці і французи нас вважають дурними, дуже бояться пуйла, люблять дешеву російську нафту і газ, а також великий ринок збуту рашистів
Автору автор до Анонім Показати IP 24 Червня 2022 10:24
Чорногорія також не є дуже багатою,не далеко втекла від Сербії. Це різні речі,нехай дають і те,і те.Цей статус нам дуже потрібний,адже це: реформи,ґранти,інвестиції,зменшення корупції та олігархату в Україні.Ми самі ковалі свого щамтя і сподаваюся,що хлопці гинуть не просто так,і дівчат ґвалтують теж.Це далося страшною ціною,але ми-Європа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus