USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Україна - в десятці найпривабливіших для туристів країн

20 Грудня 2012 10:25
Україна потрапила в десятку найбільш привабливих для туристів країн. Іноземці на форумах захоплено відгукуються про поїздки в країну.

Про це інформує ТСН.

Україна опинилася в десятці найбільш привабливих для відвідування країн в 2013 році. Відповідний рейтинг склав міжнародний портал подорожей Globe Spots.

Як повідомляється, Україна випередила за популярністю Малаві (Східна Африка) і Канаду. Першими в рейтингу виявилися Португалія, Мозамбік і Киргизстан. Як зазначає сам портал, Україна приваблива тим, що до цих пір залишається загадкою для туристів: «Україна пропонує велике різноманіття туристичних пакетів. І навіть, незважаючи на це, значна частина країни досі залишається невідомою для туристів».

В Асоціації лідерів турбізнесу України не здивовані цим. «У нас, без перебільшення, неймовірний туристичний потенціал: є відмінні можливості для оздоровлення, гірськолижного, пляжного, культурно-пізнавального відпочинку і багато чого іншого», - розповіла віце-президент Асоціації Галина Ротова.

Вона зазначила, що зростання популярності країни в іноземних мандрівників сприяє і проведення музичних, реконструкторских і спортивних фестивалів. «Природно, вплинуло на приплив туристів і проведення у нас Євро-2012, і, швидше за все, цей приплив буде збільшуватися протягом ще декількох років після чемпіонату, тому що на Заході люди планують свої поїздки за рік, а то і два», - говорить Ротова.

Іноземці на форумах захоплено відгукуються про поїздки в Україну: «Ми їхали в Україну і боялися, що, оскільки люди тут живуть небагаті, нас спробують обікрасти. Але виявилося, що тут абсолютно відкриті і доброзичливі люди, які, до того ж, ще й смачно готують різні екзотичні страви, зокрема борщ», - написав швед Рісто Клінсманн після поїздки в Київ на Євро. За даними Держприкордонслужби, найчастіше в Україну приїжджають туристи з Росії, Польщі, Білорусі, Німеччини, США, Італії, Румунії, Туреччини, Великобританії, Ізраїлю, Словаччини і Угорщини.

Нагадаємо, нещодавно Київ зайняв перше місце в рейтингу найбільш швидкозростаючих туристичних напрямків у Європі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 20 Грудня 2012 17:09
М-да, чему радуемся? Они думали, что едут в забитую дыра, а оказалось, что здесь люди живут, мало того - они еще и борщ варят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus