USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна візьме 21 мільйон фунтів кредиту на ПЛР-дослідження

13 Жовтня 2021 17:38
Україна отримає до 21 млн фунтів кредиту від Агентства експортного фінансування Сполученого Королівства (UKEF) для проведення 4 мільйонів ПЛР-досліджень.

Про це повідомляє пресслужба Мінфіну, передає Кореспондент.

«Кабінет Міністрів України затвердив проєкт постанови «Про здійснення державних зовнішніх запозичень у 2021 році шляхом залучення кредиту від Агентства експортного фінансування Сполученого Королівства». Реалізація документу дозволяє в рамках державних зовнішніх запозичень залучити до 21 млн фунтів стерлінгів від Агентства експортного фінансування Сполученого Королівства (UKEF) для закупівлі наборів для проведення 4 мільйонів ПЛР-досліджень», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: На найбільших вокзалах хочуть розгорнути лабораторії для COVID-тестування

Строк користування кредитом – 4 роки.

Контракт на поставку наборів для проведення 4 млн ПЛР-досліджень укладено в рамках чинного Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України та Державним секретарем її Британської Величності, що діє через Агентство експортного фінансування Сполученого Королівства (UKEF). Цим договором визначаються загальні принципи та попередні умови співпраці, спрямованої на реалізацію проєктів, що стосуватимуться британського експорту, зокрема, в таких пріоритетних сферах як оборона та безпека, сільське господарство, інфраструктура, енергетика та охорона здоров’я.

У Міністерстві охорони здоров’я поінформували, що за весь час пандемії в Україні на COVID-19 станом на 13 жовтня проведено 113 379 666 ПЛР-тестувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Україна візьме Показати IP 13 Жовтня 2021 18:08
аби не подавилася...
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2021 18:34
якщо хочеш зберегти гроші, тоді необхідно їх дати в борг. чому відсоток за користування кредитом не названий?
бл..ь Показати IP 13 Жовтня 2021 19:14
асфальтом віддамо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus