USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Україна шокує іноземців нахабністю, жлобством і брудом

17 Лютого 2012 12:42
Часто іноземців зустрічають в Україні настільки «гостинно», що вони більше ніколи не повертаються.

Про це інформує ТСН з посиланням на журнал «Кореспондент».

На іноземних гостей Україна справляє враження неблагополучного кварталу європейського міста.
Враження іноземців, що побували чи живуть в Україні загалом такі: тут повно сміття, а ефектні і відкриті жінки сусідять з похмурими і агресивними чоловіками.

І в цьому «кварталі» невідомо, хто небезпечніший – хулігани чи міліція. Готелі і ресторани тут змагаються не за якість, а за гроші. А будь-який чиновник чи успішний бізнесмен оточує себе охороною і дорогими авто, не помічаючи, що веде блискуче життя по коліна у бруді.

При цьому звичайні жителі, які в побуті усміхнені і щедрі, на роботі перетворюються на злодійкуватих грубіянів.

Так, співвласник видавничого дому PAN Publishing ірландець Пол Наіланд розповів, як його знайомий бізнесмен хотів інвестувати 100 мільйонів доларів у будівництво шопінг-молу в Києві.

Але після того, як на Хрещатику він заплатив 100 доларів відкупних міліціонеру, який нібито не знайшов у іноземця всіх потрібних документів, потенційний інвестор припинив всі переговори з місцевими партнерами і більше до України не повернувся.

«Він не розумів, як можна інвестувати 100 мільйонів доларів країну, де серед білого дня міліціонер займається вимаганням», - пояснив Наіланд.

Але Україні все ж таки є чим заманювати туристів. Якщо гості все це переживуть, на них очікують надзвичайні історичні пам'ятки, чудова природа, дешева випивка, а на чоловіків – гарні жінки.

«Якщо європейцю пощастить і він уникне проблем з місцевою міліцією, за погані апартаменти з нього не здеруть три шкури і не обрахують в ресторані, то він обов'язково повернеться до України», - впевнений канадець Пол М'язга, колишній редактор української англомовної газети KyivPost.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
$ Показати IP 17 Лютого 2012 13:01
Дуже багато сказано справедливо.Поділюсь найсвіжішими враженнями. На днях зайши з подругою в бар "Аліса", що на пр. Волі. Зайшли в третій зал. Один столик був зайнятий, на двох стояли таблички "замовлено", кілька столиків було цілком вільних, то ж роздягнулись і зайняли вільний столик. Аж тут прибігла офіціантка і заявила, що тут всі столики замовлені, на наше запитання, чому лише на двох столиках стоять таблички-попередження, видала "А штори ж сюди були закриті і взагалі це банкетний зал", а на запитання, чому двом відвідувачам можна там бенкетувати, а нам ні, не знайшлась що відповісти. Ми перейшли в інший зал, але настрй був уже не той, крім того на столику лежала довжелезна волосина (уявляю яка то була б радість для Олі Фреймут), а прибиральниця весь вечір протирала шваброю підлогу. Загалом вечір чарівним не був, сервіс явно розчарував. Отже йти туди більше не хочеться. Порекомендуйте хтось на мабутнє яке хороше місце на проспекті Волі чи на Лесі Українки. Наперед дякую.
AntiUkr Показати IP 17 Лютого 2012 13:03
"на них очікують надзвичайні історичні пам'ятки, чудова природа, дешева випивка, а на чоловіків – гарні жінки". Переведем на человеческий язык. Если есть бабло, то хорошо оттянешся на природе, бухла не меряно, а гланое секстур по украине. Самые дешевые б..ди. Ура, украина.
Оглядач до AntiUkr Показати IP 17 Лютого 2012 13:59
Такий коментар звичайно викликає велике обурення, але на жаль, заперечень - обмаль... Хіба що перелік можна продовжити...
зaгрeб до AntiUkr Показати IP 17 Лютого 2012 14:01
Откудa пожизнeнному рукоблуду извeстно о б...дях?
AntiUkr до зaгрeб Показати IP 17 Лютого 2012 16:34
Из ваших объявлений. А ты эксперт по рукоблудию? Смотри -грех.
))) до AntiUkr Показати IP 17 Лютого 2012 14:46
ПНХ, болван. называется, кто что ищет. они бы попробовали тут выжить на нашем месте, а потом бы возмущались.
Александр Показати IP 17 Лютого 2012 13:06
Это ж надо умудриться будучи на пр.Воли пойти именно в бар "Алиса":))) Советовал бы просто перейти на другую сторону улицы:))
$ Показати IP 17 Лютого 2012 14:05
Александр, конкретно назвіть заклад. А то на іншій стороні здається "Черрі", так це ж ніби нічний клуб, а нам просто хотілось повечеряти і поговорити, нічний клуб якось наче для цього не зовсім підходить.
$ Показати IP 17 Лютого 2012 14:08
Несподівано "перервали" отож продовжу комент. З "Черрі" розібрались, далі є ще "Фелічита", згідна там непогано, але ні піцци, ні пасти нам не хотілось, в "Буфеті" вибір не великий і після перебування там одяг пахне смаженими чебуреками, на тій стороні ще є одне кафе, назви не пам"ятаю, воно розміщене над магазином жіночого одягу, ніколи там не ще не були, нічого сказати не можу, то куди саме варто піти "на тому боці вулиці"?
Александр Показати IP 17 Лютого 2012 14:42
Вообще говоря, это офф-топ, но если Вам таки действительно необходимо вечером отдохнуть на пр.Воли, то первый же встречный Вам подскажет, что за Феличитой есть Роуз кафе, а за ним за углом Честер паб.
йован Показати IP 17 Лютого 2012 15:14
Більше нікуди. Раджу кафе на пігаєцькій де Волиавтомотосервіс Смачна кухня, поки що
$ Показати IP 17 Лютого 2012 15:35
Александр,дякую! А як там з цінами дуже "кусаються"? В скільки приблизно в середньому обійдеться салат, якась м"ясна страва з гарніром, кава,все на двох - зазвичай те, що ми замовляємо при наших "виходах"?
@VETAL@ Показати IP 17 Лютого 2012 16:18
Ви ще тут прейскурант розгорніть і виложіть меню)))))
AntiUkr Показати IP 17 Лютого 2012 16:32
Модератгор ты где? Ауууу..... Правила существуют для того, чтобы их нарушать. В первую очередь модератором....
$ Показати IP 17 Лютого 2012 16:36
VETAL, не перебільшуйте. Мною керує зовсім невинне бажання мати інформацію від "з перших вуст", а не з рекламних джерел, бо там вона недостовірна. Адже є заклади, які орієнтовані по цінах виключно на "віп персон", я ж належу до простих смертних, отож не хочеться ні в незручне становище потрапити, типу "не в своїй тарілці" ні на якийсь "гадючник" нарватись, тому, якщо вже пішла така тема, і розпитую в бувалих людей, а ви іронізуєте:-)
Показати IP 17 Лютого 2012 16:37
А про нашу славнозвісну митницю ніхто не говорить,від 5 до 13 годин черги, щоб в*їхати або виїхати,хто туди схоче повернутися?
Александр Показати IP 17 Лютого 2012 17:01
Боюсь, Вам не подойдут эти заведения, наслаждайтесь проверенной домашней кухней:)
VSC Показати IP 17 Лютого 2012 17:01
+100%. Как возвращаешься на родную землю, так не хочется таможню пересекать. За Бугом те же люди живут, а начнешь сравнивать - так там совсем другой мир.
читач Показати IP 17 Лютого 2012 18:34
Пане Ватащук! Такого бруду і абсурду,який несе коментатор "AntiUkr", можна було б не ставити. Хоч би задля того, щоб не відбивати відвідувачів сайту. Нехай пише в Росію під грифом "АнтіРус". Не роби з видання нужника.
) Показати IP 17 Лютого 2012 20:22
так и представляешь тоскующих нуворишей, жаждущих слить непосильным трудом заработанное бабло... а Юля в это время тюремную пайку хавает!
lusi Показати IP 17 Лютого 2012 22:27
zgidna na kordoni 100%"professionalu"
ЧАВЕС Показати IP 18 Лютого 2012 00:14
ГОРІЛКА ЯКЩО ВОНА ЩЕ ЛЮДСЬКА,ТО ЦІНА ПРАКТИЧНО ТА Ж САМА ЩО ЗА БУГРОМ--ЦІКАВО ДЕ ВОНА Ж ДЕШЕВА??? САМОПАЛ-КОВЕЛЬСПИРТПІДВАЛ-ТУРИСТИ ВІДРАЗУ КОНІ ВІДКИНУТЬ ОКРІМ ПОЛЯКІВ.СЕРВІС УЖАСНИЙ-ГАДЮШНИК,ЇСИШ БЛЮДО,І НЕ ЗНАЄШ ЧИ ВИЖИВЕШ ЗАВТРА-УЯВЛЯЮ ЩО І ЯК ШАМАНЯТЬ НА КУХНІ ПОВАРА-ОТРАВА-АНТИСАНІТАРІЯ.ЦІНИ НА СТРАВИ НЕ РЕАЛЬНІ-НЕВІРИТЕ -ПОРІВНЯЙТЕ В ПОЛЬЩІ І ПОВЧАЙТЕСЬ СЕРВІСУ В СУСІДІВ.НУ А ШМАРУ,ЗАЧУХАНУ ЗНАЙДЕТЕ-ЗА БУТ.ВОДКИ ІКУСОК СЕЛЬОДКИ--БЕЗ ПИТАНЬ А ТОЛКОВА,МОЛОДЕНЬКА ПОТЯНЕ ЯК І ЗА БУГРОМ-ПЛЮС РЕСТОРАН. НЕ ДУМАЮ,ЩО В НАШУ УКРАЇНУ БУДЕ ВЕЛИКИЙ ПОТІК ТУРИСТІВ--ВСІ ЗНАЮТЬ-КУДА ЇДУТЬ.А НАПИТИСЯ МОЖУТЬ І ДОМА
AntiUkr Показати IP 19 Лютого 2012 20:06
УРА!!! Захукры (читач) требуют цензуру. А, как же дерьмократия? Вы "за" Украину. Я "против" Украины. Интересно, сколько "воздержались"? Или, иначе говоря- кому наплевать? Для глядача- вы сами про себя пишете столько гадостей 100 меню не справится. Прочитай хотя бы эту статью- реклама секстура в чистом виде. О чем еще говорить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus