USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Українська діаспора написала Януковичу листа. ВІДЕО

23 Вересня 2010 15:07
Громада вимагає звільнити міністра-українофоба Дмитра Табачника та директора Інституту національної пам’яті комуніста Валерія Солдатенка.

Крім того, представники діаспори наполягають, щоб президент переглянув свою позицію щодо Голодомору в Україні та діяльності ОУН-УПА, - повідомив "Канал новин 24".

Об'єднана українська громада в США зауважує, що зустрінуться з Віктором Януковичем лише коли відчує його "щире піклування українським народом".

Раніше, нагадаємо, заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман повідомила, що представники української діаспори у США не прийшли на ініційовану ними ж зустріч з Гарантом. Раніше в Українському конгресовому комітеті Америки лист українського президента до цієї організації назвали нещирим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Viktor 69 Показати IP 24 Вересня 2010 13:01
Купа стереотипів і помилкових роздумів про український націоналізм, викликана, насамперед, хибним, поверхневим ознайомленням з ідеєю націоналізму та українською ідеєю загалом дає підґрунтя українофобам, як їм це здається, на жорстку протидію українським патріотам, висміювання недалекоглядності псевдо-націоналістів та звинуваченню у русо-фобії. В основній своїй масі українофоби не мають чіткого уявлення про націоналізм і завжди пов’язують його з найгіршими і найогиднішими рисами шовінізму....
Viktor 69 Показати IP 24 Вересня 2010 13:06
Справжньою бідою українського народу вважаю, те, що протягом усієї історії велика частина українців була й залишається прибічниками українофобських ідей. Парадокс? Але то є об'єктивна дійсність, ми з нею жили, живемо, й найближчим часом будемо жити. Я знаю багато людей, які є українцями в бозна якому поколінні, які начебто повинні були всмоктати любов до своєї землі з материнським молоком, але натомість – плекають симпатію до різноманітних безглуздих ідей про меншовартість власного народу. Як чудово що маємо таку діаспору у США... Люди які не стали блюдолизами і не почали ЗЕКА називати своїм прєзідентом....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus