USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українські моряки, захоплені РФ в Керченській протоці, назвали себе військовополоненими

27 Грудня 2018 21:03
Усі захоплені російськими військовими в районі Керченської протоки українські моряки заявили слідству, що є військовополоненими.

Про це повідомив адвокат Микола Полозов у Facebook, передає Укрінформ.

«Станом на 27 грудня всі 24 військовополонені українські моряки заявили слідству, що є військовополоненими. Два поранені моряки Андрій Ейдер і Андрій Артеменко заявили про це сьогодні», – написав він.

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації в районі Керченської протоки обстріляли і захопили три українські кораблі, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь, а також 24 моряки.

Підконтрольні Росії «суди» в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх затриманих моряків.

Зараз 21 український військовий знаходиться в московському СІЗО «Лефортово», ще троє поранених – в ізоляторі «Матросская тишина».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Грудня 2018 21:38
Порушник державного кордону-кримінальній злочинець. Їх було затримано в тер водах Росії в Чорному морі(до речи тут Азовське?) на траверсі півострова Тамань. Це історичні тер.води Росії. Вони можуть називати себе ким завгодно-хочь Наполеноном чи адміралом Гораціо Нельсоном. Але це стосуется моряків. А співробітники СБУ яки були на борту? Вони хто?-шпигуни. Отримають на всю катушку.
!"№ до Степан (Крымчанин) Показати IP 28 Грудня 2018 09:33
Степан твої істеричні випади про "історичні води" нікого не цікавлять. Ти ж розумієш що раша обіс_алась в черговий раз. А моряків рАША верне, обміняє, чи щось тому подібне. ВСІ МІЖНАРПОДНІ УГОДИ рф ПОРУШИЛА, ВСІ, тому все закінчиться поверненням моряків. А тобі і всім крисчанам бажаю чим подовше насолоджуватись всіма "прєлєстямі рускага мігра", ви цього заслужили ... ХАХАХА, ну не даремно ж ти на наших поліських сайтах ошиваєшся ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus