USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Український підліток, якого побили в Парижі, прийшов до тями

26 Січня 2021 11:16
Український підліток Юрій, якого жорстоко побили в центрі Парижа, наразі перебуває в лікарні, але опритомнів та може говорити. Хлопець розплющив очі та покликав матір.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Як розповіла мати постраждалого Наталія Фаргат-Крученик, хлопець може рухати кінцівками. А тітка хлопця Ірен уточнила, що Юрій прийшов до тями 23 січня, але наступного дня йому стало гірше.

«Він був дуже збуджений, у нього підвищився внутрішньочерепний тиск, він був нервовий. Але в понеділок рано-вранці сестра повідомила, що йому стало краще, він заспокоївся. Лікарі поки не можуть пояснити, чому так сталося», – розповіла Ірен.

Відомо, що у Юрія переламані руки, ноги, ребра, плечі, зламаний ніс. Також у кількох місцях переламано череп, є гематома й контузія головного мозку. Хлопець переніс шестигодинну операцію на голові, і весь тиждень лікарі тримали його в медичній комі.

Нагадаємо, у Парижі група невідомих жорстоко побила 14-річного хлопця з України, він тривалий час перебував у комі. Хлопець зазнав нападу неподалік від Ейфелевої вежі, біля торгового центру Beaugrenelle. 21 січня у Юрія був день народження – своє 15-річчя він зустрів у комі.

Нещодавно депутат французького парламенту Ніколя Дюпон-Еньян розмістив відео нападу.

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколаєнко повідомив, що дипломати звернулися в прокуратуру Парижа через побиття українського підлітка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Січня 2021 16:09
А що з українським воїном, пораненим під Хутором Вільним? Який його стан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus