USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Ножі та кийки: опублікували відео жорстокого побиття 14-річного українця в Парижі

23 Січня 2021 14:21
Французький політик Ніколя Дюпон-Еньян опублікував відео побиття українського підлітка у Парижі.

На кадрах із камер спостереження видно, як група з 10 осіб жорстоко б’є лежачу людину. Розправа закінчується ударами по голові металевим предметом, пише Gazeta.ua.

«Жахливий напад на школяра у Парижі купкою негідників. 10 проти одного. Скажемо прямо: мають бути жорсткі вироки агресорам, призупинка виплат сімейних допомог. Від усього серця сподіваюсь, що цей хлопець вийде з коми без наслідків», – написав він.

Українські дипломати у Парижі надіслали запит до тамтешньої прокуратури через жорстокий інцидент. Триває розслідування.

Увага! На відео присутні сцени насилля!
Подія сталась 15 січня неподалік Ейфелевої вежі. 14-річний на той момент Юрій із друзями саме повертався з коледжу, коли на них накинулася група невідомих. Із металевими палицями і битами вони атакували студентів.

Хлопець зараз у комі в реанімації. У нього пробитий череп, множинні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей.. Завідувач реанімаційним відділенням госпіталю Некер повідомив, що стан важкий, але є позитивна динаміка. Лікарі планують почати процес виведення зі стану штучної коми для подальшої реабілітації.

21 січня Юрію виповнилось 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 23 Січня 2021 14:37
Європеські цінності. Ще більше іммігрантів треба. На вулицю страшно вийти.
Остап Вакарчук Показати IP 23 Січня 2021 14:44
Нічим юна злочинність Франції не відрізняється своєю жорстокістю від нашої української юної злочинності. А ще огидніше читати, коли у класі школи на уроці чи поза школою, а буває щей в жіночому туалеті юні "леді", яким по 13-16 років у кількості 5-ть, 6-ть дівчат б'ють ногами одну дівчину однолітку, наносять такі важкі травми, що деякі потерпілі не можуть вийти з коми. Звідки у таких молодих людей така злість і жорстокість по відношенню до своїх однолітків???
Народна прокуратура Показати IP 23 Січня 2021 14:58
Великий письменник Ред'ярд Кіплінг колись сказав:"Схід є Схід, Захід є Захід, і разом їм не бути ніколи". Людина жила в Британїі і довгий час - в Індії., тож знала, про що говорила. Сучасна Європа живе у вигаданому світі іллюзій, що з дикого африканця чи араба можна зробити прихильника закону, демократії і поваги до прав людини. На жаль, ці люди розуміють лише силу і вдало користуються недолугістю державного управління та тупістю лібертанської політики французів. Пригадайте, як у грудні минулого року всі кинулись захищати афроамериканця-"композитора", що чинив спротив поліції
Отож до Народна прокуратура Показати IP 23 Січня 2021 18:56
Кинулися захищати, акції проводили... А от щось на захист американки яку вбила поліція при штурмі капітолію ніхто не виступив, а вона була без зброї, 14 років свого життя віддала державі, має нагороди...
Лучанин Показати IP 23 Січня 2021 14:59
99 відсотків що нігери, або араби.
скептик Показати IP 23 Січня 2021 15:00
хрюнція перетворюється на сенегал
Клава Показати IP 23 Січня 2021 17:41
Мабуть були якись рахунки ...
Анархіст Шолом Показати IP 23 Січня 2021 19:30
У 1926 в Парижі вбив Петлюру. І був виправданий судом. Щось не чисто там. Чия дитина може в Парижі вчитись?
Просто Показати IP 25 Січня 2021 09:29
І в чому проблема смертної кари? Причому у всіх країнах, якби вона була. Що тут не ясно? 10оьх одного ще й молотком по голові, яке тут розбиралово треба. Просто україну вже за непотріб мають і всіх їх громадян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus