USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці, які застрягли в Анталії, повернулися додому

27 Серпня 2018 15:40
Українці, які 18 годин чекали вильоту з турецької Анталії, вранці 27 серпня повернулися додому.

Українські туристи, які 18 годин чекали вильоту з турецької Анталії, вранці в понеділок, 27 серпня, прибули до Києва. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив один з туристів, політолог і громадський діяч Віктор Таран.

"Долетіли. Слава Богу, всі живі", - написав він.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на Тарана, у літака, який повинен був доставити українців додому, під час зльоту відмовив двигун. Люди 18 годин чекали вильоту, з них більше 10 годин просиділи в аеропорту. Згодом за ними прислали інший літак.

Таран додав, що пасажири мають намір вимагати компенсації.

Нагадаємо, в липні ЗМІ також повідомляли про затримку вильоту рейсу з турецької Анталії в Україні. Тоді на батьківщину не змогли вчасно повернутися 250 осіб. Йшлося про чартерний рейс туристичного оператора Join UP!.

Також група українців застрягла в аеропорту Барселони. Тоді затримався рейс авіакомпанії YanAir, а туроператором виступила JoinUp!.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus