USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українцям будуть платити гроші за обережне водіння

14 Лютого 2020 08:59
Міністерство інфраструктури в Україні створило перший електронний сервіс, який сплачуватиме гроші за безпечне керування авто.

Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, передає УНН із посиланням на пресцентр Кабміну.

«За безпечне керування авто можна отримати кешбек. За сприяння Міністерства інфраструктури в Україні створено перший електронний сервіс, який сплачує гроші за безпечне керування авто.

Стартап Штрафи UA розробив додаток, що повинен знизити кількість аварій на дорогах. Система дозволяє оцінити водіння конкретного водія і мотивувати не порушувати. За відповідальну поведінку на дорозі водій отримує нагороду – до 18% кешбека від суми страхування. Знижка формується неодноразово та постійно змінюється залежно від безпечності стилю водіння», – заявив міністр Криклій.

За словами очільника Міністерства, сервіс «Безпечне водіння» запустився 10 січня і за місяць вже отримав понад 10 тис. користувачів.

«Синергія держави, громадськості та бізнесу дають безпрецедентні для України смарт-рішення. Це саме той підхід, який потрібен для розвитку транспортної інфраструктури та вирішення застарілих проблем», – наголосив Міністр інфраструктури.

«Перший рейтинг свого керування користувач побачить після виконання 10 поїздок. Разом з рейтингом водію буде запропоновано суму кешбеку. Стартап також розробив віджет для міст. Він дозволяє водіям, які прямують в інше місто, враховувати всі чинники та бути більш уважними в новій місцевості. Зараз додаток працює для IOS платформи, також розробники планують запуск для Android. Найближчим часом у додатку планується розширення можливостей винагороди за відповідальне водіння. Наразі команда активно працює над формуванням спільноти безпечного водіння», – підкреслив Криклій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 10:08
Немає куди гроші бюджетні дівати? Мажорам, які літають на дорогих авто ці гроші до д...и, а значить ця акція безглузда
ВВ до Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 10:34
Тільки мажори порушують?
Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 13:16
Платити гроші за те, що люди роблять те, що й мають робити - дикість! До відома, згідно з офіційною статистикою, На Волині - найгірша ситуація з обережним водінням.
Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 13:21
Платити гроші за те, що люди роблять те, що й мають робити - дикість! До відома, згідно з офіційною статистикою, На Волині - найгірша ситуація з обережним водінням. Давайте ще за рахунок бюджетних коштів доплачувати тим, хто заправляє автомобілі на офіційних заправках, хто оплачує проїзд у громадському транспорті, хто переходить дорогу на пішохідних переходах, хто вигулює собак на повідку і т.д.
Нато Показати IP 14 Лютого 2020 15:12
Скільки коштів з Держбюджету виділять на це? Хто автор сервісу? Скільки він отримав? Скільки отримав за це міністр інфраструктури?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus