USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутата Луцькради не каратимуть за п’яне водіння

7 Жовтня 2017 16:59
Суддя, який сам безкарно їздить п’яним за кермом, закрив провадження щодо п’яного водіння депутата Луцької міської ради Андрія Авраменка.

Луцький міськрайонний суд визнав винним депутата міськради від Блоку Петра Порошенка Андрія Авраменка у порушенні Правил дорожнього руху. Однак, за водіння авто напідпитку депутат не буде покараним, оскільки збігли терміни накладення штрафу. Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду від 20 вересня, інформує «Четверта влада».

Нагадаємо, цій справі щодо кермування у нетверезому стані Андрія Авраменка (і ще низки осіб) волинські ЗМІ, підконтрольні олігархічній групі «Континіум», не надавали розголосу.

А було так. Андрія Авраменка патрульні зупинили п’яним за кермом автомобіля «Skoda» у Луцьку ввечері 16 червня. Поліцейські склали протокол за ст. 130 Кодексу про адмінправопорушення.

Андрій Авраменко кілька разів не з`явився на судові засідання у його справі. Зрештою, до суду він подав заяву, в якій попросив розглянути справу у його відсутності.

Та оскільки з дня виявлення правопорушення до дня розгляду в суді станом на 20 вересня вже минув термін накладення штрафу, тобто більше трьох місяців. Тому суддя Андрій Сівчук постановив визнати винним депутата у вчиненні правопорушення та закрити провадження у його справі.

Самого луцького суддю свого часу теж затримували за водіння напідпитку, однак його колеги скасовували протоколи патрульних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Толік Показати IP 7 Жовтня 2017 17:29
Авраменко по молодості був пійманим на крадіжці машин. Батько відкупив, звинувачення не було предявлене. Бандюга він..
Воно Показати IP 7 Жовтня 2017 18:42
Злочинця, порушника правил дорожнього руху НЕ КАРАЮТЬ, а голодного безробітного за вкрадену хлібину в тюрму саджають. Таке може бути тільки у країні в якій панують ОКУПАНТИ.
Я Показати IP 7 Жовтня 2017 20:34
Це пі*** таваріщі
Сусід Показати IP 7 Жовтня 2017 23:16
Повісив чотири ліхтарі в дворі і на наступний день позаклеював усі під'їзди що то його заслуга. От молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus