USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українцям дозволили не отримувати пластикові водійські права та техпаспорт

6 Листопада 2022 11:52
Як повідомило Міністерство внутрішніх справ, буде вибір між отриманням послуг суто онлайн з оформленням електронного варіанта документів, які дають право керувати транспортними засобами, або з оформленням традиційних пластикових бланків водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, наприклад, в сервісному центрі МВС.

Відповідні зміни Кабмін затвердив 4 листопада, пише УНІАН.

«В Україні з 14 грудня можна буде реєструвати авто або оформити водійське посвідчення без використання пластикових бланків. Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до двох постанов, що регулюють отримання водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Відповідно до змін, у найближчій перспективі більше не буде обов'язковим отримувати пластикові бланки документів про право керування транспортними засобами та про їх реєстрацію», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні відновили послугу обміну посвідчення водія онлайн з доставкою на Укрпошту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 6 Листопада 2022 12:34
Та и номера на фиг не нужны.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus