USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українцям обіцяють більше прав: Кабмін схвалив законопроєкт про працю

27 Грудня 2019 16:45
27 грудня Кабінет міністрів схвалив законопроєкт про працю – він покликаний зберегти і розширити соціальні права працівників, збільшити кількість легальних робочих місць, забезпечити рівні можливості для чоловіків і жінок у сфері праці, підвищити доходи працівників і гармонізувати українське законодавство з європейським.

Про це повідомив прем`єр-міністр Олексій Гончарук у своєму телеграм-каналі.

«Сподіваюся на підтримку Верховної Ради, адже ця ініціатива – це про кращу роботу, вищу зарплату та нові кар’єрні можливості для кожного», – написав прем`єр.

Раніше парламент та уряд ініціювали зміну до Трудового кодексу України. Конкретного та остаточного тексту поки що не представили. Але вже зробили гучні заяви, зокрема про полегшену процедуру звільнення працівника, нові соціальні гарантії, доцільність трудової книжки тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Да Показати IP 27 Грудня 2019 18:28
Кріпакам і стільки прав не потрібно. Просто сказати хто поміщик і до кого на панщину ходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus