USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Україну виключили зі списку країн, де зростає антисемітське насильств

19 Листопада 2018 21:40
Українській делегації під час засідання виконкому Світового єврейського конгресу у понеділок вдалося скасувати включення України до списку країн, в яких спостерігається зростання антисемітського насильства.

Про це розповів керівник конгресу національних громад України, учасник Ініціативної групи «Першого грудня» Йосип Зісельс, повідомляє ТСН.

За його словами, у понеділок в Парижі виконком Світового єврейського конгресу під час щорічного засідання розглядав низку резолюцій, які надходять і всі разом збираються спеціальним комітетом по резолюціях.

"Ми вранці отримали проекти резолюцій і, коли почалося обговорення резолюції №2 про зростання антисемітського насильства в різних країнах, ми з [екс-главою адміністрації президента [b]Борисом Ложкіни] виступили проти внесення України до списку країн, де спостерігається антисемітське насильство. Головуючий виключив Україну і всі проголосували за резолюцію без України", - зазначив Зісельс.

Представник української єврейської громади уточнив, що невідомо, хто ініціював включення України до цього переліку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus