USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Укроборонпром вирішив позбутися частини заводів

2 Жовтня 2018 07:40
Державний концерн "Укроборонпром" сформував список оборонних підприємств, які планується передати в управління Фонду державного майна України для подальшої приватизації.

Про це повідомила прес-служба держконцерну, пише УНІАН.

"Вже зараз сформовано перелік підприємств, які будуть передаватися до Фонду державного майна України. Це виключно непрофільні підприємства, які займаються випуском продукції цивільного призначення або ще в 90-х припинили всяке виробництво", - сказано в повідомленні.

В держконцерні зазначили, що на першому етапі планується передати Фонду держмайна близько десяти підприємств, на яких сумарно в штаті знаходиться близько 300 працівників.

Як сказано в повідомленні, Фонд держмайна вже передано пропозицію щодо приватизації держпідприємства "171 Чернігівський ремонтний завод", який більше десяти років не мав замовлень і тільки після 2014 року виконав одиничний ремонт автомобільної техніки військового призначення. Крім того, держконцерн пропонує приватизувати держпідприємство "Івано-Франківський котельно-зварювальний завод", яке з 2014 року перебуває у стані санації.

В "Укроборонпромі" зазначили, що з 131 підприємства, що входить до складу концерну, точно не будуть продані ті, що з 2014 року оновлювали виробничі потужності, залучали високопрофесійні кадри і поставляли свою продукцію в Збройні сили України та інші силові відомства, а також мають чіткий план подальшого розвитку.

"Тобто більше 80 заводів, конструкторських бюро і науково-виробничих комплексів, які займаються випуском, модернізацією, ремонтом озброєння і випуском комплектуючих до нього, залишаться у власності держави і складі ДК "Укроборонпром", - сказано в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таки Да Показати IP 2 Жовтня 2018 08:49
жити ,,по новому"
ПНХ до Таки Да Показати IP 2 Жовтня 2018 11:36
І щось конкретніше сказати можете, чи тільки повітря портити мастак ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus