USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Укрпошта» шукає орендарів для двох приміщень у Луцьку

14 Серпня 2019 18:59
Комерційне приміщення на Ковельській та кафе на Кривому Валі: в «Укрпошті» хочуть здати в оренду приміщення у Луцьку через електронний аукціон.

Так, йдеться про довгострокову оренду комерційного приміщення площею 33 метри квадратні на вулиці Ковельській, 9 у Луцьку. Стартова ціна оренди становить 3,5 тисячі гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення – 200 гривень. Серед додаткових платежів – комунальні, експлуатаційні послуги, електроенергія тощо, які оплачуються окремо згідно з показниками фактичного використання. При оцінці наданих конкурсних пропозицій застосовуватиметься критерій – найвища ціна. Договір оренди планують укладати терміном на 35 місяців.

Пропозиції приймають до 22 серпня, аукціон відбудеться 23 серпня.

«Перший поверх п’ятиповерхового житлового будинку, наявні всі комунікації. Потребує ремонту. Будинок розташований в історичній частині міста. Поруч розташовані торговельні та розважальні заклади, центральний парк, військовий госпіталь, музеї та пам’ятники», – інформують в описі лоту, який повторно виставляють на аукціон.
Окрім того, у черговий раз через аукціон намагаються знайти орендаря приміщення колишнього кафе «Берізка» на вулиці Кривий Вал, 19. Попередній аукціон, запланований на 30 липня, не дав результату. Стартова ціна – 15 тисяч гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення – 800 гривень. Пропозиції приймають до 13 серпня, відбудеться аукціон 14 серпня.

«Довгострокова оренда приміщень під заклад громадського харчування або сферу обслуговування! Центр Луцька, окремий вхід та доступ 24/7. Місце під зовнішню рекламу на головну вулицю. Усі комунікації: електропостачання, водопостачання та водовідведення», - повідомляють про приміщення площею 193,3 метра квадратного.
Нагадаємо, раніше «Укрпошта» шукала орендарів для понад десятка приміщень у різних районах Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus