USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Укрпошта» шукає орендарів для приміщень у різних районах Волині

20 Липня 2019 09:00
Орендарів для понад десятка приміщень офісного та комерційного призначення у Луцьку та різних районах області визначають через аукціон.

Так, 23 липня відбудеться аукціон щодо довгострокової оренди комерційного приміщення площею 88 метри квадратні у Рожищі.

«Перший поверх адміністративної будівлі. Зручна транспортна розв’язка, неподалік автобусна та залізнична станції, електропостачання, с/в спільного користування», – йдеться в описі лоту.

Стартова ціна – 5,92 тисячі гривень на місяць.
На 24 липня запланували аукціон щодо оренди приміщення площею 16,2 метра квадратного у Камені-Каширському. Стартова ціна становить 920 гривень.

«Центр міста, поряд адміністрація, будинок культури, магазини тощо. Зручна транспортна розв’язка. Другий поверх адміністративної будівлі, наявні усі комунікації (санвузол спільного користування). Під офіс, торгівлю, сферу послуг або іншу комерційну діяльність», – повідомляють про нерухомість.
Приміщення «Укрпошти» площею 33 метри квадратні на вулиці Ковельській, 9 у Луцьку планують здавати в оренду за 3,5 тисячі гривень на місяць. Аукціон відбудеться 24 липня. Йдеться про приміщення комерційного призначення.

«Перший поверх п’ятиповерхового житлового будинку, наявні всі комунікації. Потребує ремонту. Будинок розташований в історичній частині міста. Поруч розташовані торговельні та розважальні заклади, центральний парк, військовий госпіталь, музеї та пам’ятники», – повідомляють в описі лоту.
Гараж-склад у селищі Любешів планують здавати в оренду за суму від 2,12 тисячі гривень на місяць. Площа приміщення – 73,5 метра квадратного. Аукціон запланований на 24 липня.

«Бетонна підлога, оглядова яма, висота стелі 5 м, двоє воріт. Дозволена потужність електроенергії до 20 кВт. Гараж розташований в центрі селища. Під гараж, склад, СТО», – повідомляють щодо приміщення.
Комерційне приміщення площею 3,6 метра квадратного у селищі Ратне хочуть здати в довгострокову оренду за 1,85 тисячі гривень на місяць. Аукціон відбудеться 24 липня.

«Другий поверх двоповерхової адміністративної будівлі, комунікації (електро-, теплопостачання), санвузол спільного користування. Будівля розташована в центральній частині населеного пункту, має зручний під’їзд», – описують лот.
Ще одне приміщення у Камені-Каширському площею 21,3 метра квадратного здаватимуть в оренду за суму від 1,22 тисячі гривень на місяць. Аукціон запланований на 24 липня.

«Центр міста, поряд адміністрація, будинок культури, магазини тощо. Зручна транспортна розв’язка. Другий поверх адміністративної будівлі, наявні усі комунікації (санвузол спільного користування). Під офіс, торгівлю, сферу послуг або іншу комерційну діяльність», – описують приміщення.
Стартова ціна довгострокової оренди приміщення комерційного призначення площею 15,5 метра квадратного у Ковелі – 900 гривень на місяць. Аукціон відбудеться 30 липня.

«Другий поверх, вхід з двору, наявні всі необхідні комунікації. Будівля розташована в центральній частині міста, має розвинену інфраструктуру. Поруч розташовані торговельні та розважальні заклади, центральний парк, лікарня, музеї та пам’ятники», – повідомляють власники нерухомості.
У Рожищі пропонують взяти в довгострокову оренду за суму від 5,2 тисячі гривень на місяць приміщення площею 77 метрів квадратних під розміщення магазину, закладу громадського харчування тощо. Аукціон запланований на 30 липня.

«Одноповерхова нежитлова будівля, розташована в центрі. Розвинена інфраструктура, зручний під’їзд. Приміщення в задовільному стані, окремий вхід, наявні всі необхідні комунікації», – йдеться в описі лоту.
Кіоск площею 6 метрів квадратних у селищі Колки пропонують взяти у довгострокову оренду за суму від 1,15 тисячі гривень на місяць. Аукціон відбудеться 30 липня.
У Горохові здаватимуть в довгострокову оренду приміщення вільного призначення площею 24,6 метра квадратного. Стартова ціна – 1,32 тисячі гривень, аукціон відбудеться 1 серпня.

«Приміщення розташовані на першому поверсі триповерхової адміністративної будівлі. В наявності всі комунікації. Технічний стан задовільний. Будівля розташована в центральній частині міста. Поруч розташовані магазини, фінансові установи, автостанція, парк, історичний музей, районний суд», – інформує власник нерухомості.
Окрім того, 1 серпня відбудеться аукціон щодо довгострокової оренди офісного приміщення площею 23,5 метра квадратного у селищі Любешів. Стартова ціна – 1,7 тисячі гривень.

«Другий поверх нежитлової адміністративної будівлі. Будівля розташована в центрі селища. Розвинена інфраструктура, зручний під’їзд. Приміщення в задовільному стані, наявні всі необхідні комунікації (точка обліку електроенергії, централізоване опалення, санвузол спільного користування)», – повідомляють щодо приміщення.
У селищі Заболоття в довгострокову оренду хочуть здати приміщення під торгівлю, склад, офіс або іншу комерційну діяльність площею 44,2 метра квадратного. Стартова ціна – три тисячі гривень, аукціон відбудеться 1 серпня.

«Задовільний стан, потребує косметичного ремонту, наявні всі необхідні комунікації, на вікнах встановлені грати. Будівля розташована в центрі селища, має зручний під’їзд. Поруч залізнична станція, торговельні заклади», – інформує власник будівлі.
Кіоск площею 6 метрів квадратних у Горохові хочуть здати в довгострокову оренду за суму від 1,15 тисячі гривень. Аукціон запланований на 1 серпня.

«Прилегла до центру частина міста. Розвинена інфраструктура. Поряд об’єкти торгівлі та громадського харчування, стоянки автотранспорту. Наявна точка обліку електроенергії», – йдеться про об’єкт.
Комерційне приміщення площею 94,6 метра квадратного у селищі Ратне планують здавати у довгострокову оренду за суму від 5,2 тисячі гривень. Аукціон відбудеться 2 серпня.
Стартова ціна довгострокової оренди приміщення офісного призначення площею 12,5 метра квадратного у Ковелі становить 700 гривень на місяць. Аукціон запланований на 2 серпня.

«Другий поверх, вхід з двору, наявні всі необхідні комунікації. Будівля розташована в центральній частині міста, має розвинену інфраструктуру. Поруч розташовані торговельні та розважальні заклади, центральний парк, лікарня, музеї та пам’ятники», – повідомляють про лот.
Нагадаємо, нещодавно «Укрпошта» здала в оренду за 600 гривень на місяць базу відпочинку у селі Світязь Шацького району.

Наразі не вдалося знайти орендаря приміщення колишнього кафе "Берізка" у центрі Луцька – останній аукціон не відбувся, новий запланували на 30 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 20 Липня 2019 11:35
В КОВЕЛІ ві_ня ЕМД шукає приміщення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus