USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на поїзд Ковель-Київ

30 Травня 2020 16:31
«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на 6 поїздів далекого сполучення у напрямку Заходу України, які почнуть курсування від 4 червня 2020 року. Зокрема можна придбати квитки на поїзд сполученням Ковель-Київ, який курсуватиме через день: із Ковеля – від 3 червня по непарних днях, із Києва – від 4 червня по парних.

Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Так, продаж квитків відкрито на поїзди:

№ 1/2 сполученням Івано-Франківськ-Костянтинівка (через день, із Івано-Франківська – від 4 червня по парних числах, із Костянтинівки – від 5 червня по непарних);

№ 7/8 Київ-Івано-Франківськ (щоденно від 4 червня);

№ 749/750 Київ-Івано-Франківськ (щоденно, із Києва – від 4 червня, із Івано-Франківська – від 5 червня);

№ 29/30 Київ-Ужгород (щоденно, із Києва – від 4 червня, із Ужгорода – від 5 червня);

№ 98/97 Ковель-Київ (через день, із Ковеля – від 3 червня по непарних днях, із Києва – від 4 червня по парних);

№ 772/771 Хмельницький Київ (щоденно, від 4 червня).

Зазначається, що квитки наразі можна придбати через офіційний сайт компанії та у залізничних касах. Вдповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 392 продаж квитків відкрито на 50% місць у поїздах.

Пасажири допускатимуться до поїздів виключно в захисних масках. Температурний скринінг буде здійснюватися при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті та при посадці до вагону у нічних поїздах. Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus