USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Уперше в історії вчені показали кадри з «Титаніка», зняті майже 40 років тому

17 Лютого 2023 00:28
Вчені опублікували раніше невідомі кадри із затонулого «Титаніка». Публікація відзнятого матеріалу присвячена 25-річчю фільму Джеймса Кемерона 1997 року «Титанік».

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Sky News.

Відео, більшість кадрів з якого раніше не показувалося публіці, було знято лише через кілька місяців після того, як дослідники виявили уламки корабля у вересні 1985 року.

Зернисті чорно-білі зображення показують ніс лайнера та деякі перила вздовж однієї з його палуб, а також інші частини знаменитого пасажирського корабля.

Читати ще: Вперше в історії затонулий Титанік зняли на відео з роздільною здатністю 8К

Океанограф Роберт Баллард розповів, що перше, що він побачив, спустившись під воду, – «гігантська стіна з клепаної сталі, яка височіла над нами на 100 з гаком футів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus