USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Утворили комісію з перенесення Центрального ринку: хто до неї увійшов

30 Січня 2020 13:12
Відповідно до розпорядження секретаря міської ради Григорія Пустовіта в місті утворили тимчасову робочу групу з перенесення ринку «Центральний» у місті Луцьку.

Керівником групи стане перший заступник міського голови Григорій Недопад, його заступницею буде очільниця луцьких муніципалів Юлія Сиротинська.

Також до складу групи увійдуть заступник директора, начальник відділу демонтажів та евакуації департаменту муніципальної варти міської ради, секретар робочої групи Роман Кулик, директор юридичного департаменту міськради Наталія Юрченко, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, заступник начальника управління земельних ресурсів Тетяна Лихограй, в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Надія Коленда, начальник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень, начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук.

Нагадаємо, Луцька міська рада припинила право користування земельною ділянкою на Глушець, 1, на якій розташований Старий ринок, комунальному підприємству «Луцькі ринки». Тож після 1 лютого базар планують перенести.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 30 Січня 2020 13:42
Перенесення ринку неможливе, можливо лише його знищити бо на ДПЗ ніхто з центру їхати не буде і з Володимирської та Ковельської ніхто не поїде, лише ті в кого є авто. Таким чином міськрада залишила в кращому випадку третину населення без ринку. Виникає реальне питання - а для чого нам такі керовники які людям роблять лише шкоду? На ринку треба навести порядок, примусити продавців утримувати робоче місце в чистоті і все.
йо до Лучанин Показати IP 30 Січня 2020 13:57
В чому шкода? В тому, що буде порядок в місті? Є відведене місце - там і торгуйте, вимагайте зміни маршруту громадського транспорту, щоб люлям було зручно доїхати.
те..пень до йо Показати IP 30 Січня 2020 17:27
Ти вимагай. Побачимо, що вийде. Хто туди буде "порожняк" ганяти. Який перевізник погодиться на такий безглуздтй маршрут
Лучанин до йо Показати IP 30 Січня 2020 21:33
Шкода в тому що третина міста залишається без ринку! Ви читали що я написав? А може й половина міста, бо на ринку іноді пройти важко, а іноді взагалі проштовхнутися неможливо і це в робочий час. Ринки є в усьому світі, а в Луцьку люди чомусь не мають його мати. Вам зручно ходити в супермаркет, можливо ви його власник або маєте долю. Я не проти супермаркетів і кожен день користуюся їх послугами, але ринок - це зовсім інше, це те місце де можна придбати продукти яких немає в супермаркетах і не буде. Ціни на старому ринку були нижчими (не на все, але в більшості) ніж на варшаці та й взагалі кожен йшов туди де зручніше. Тепер про шкоду конкретніше: 1. понищили в людей гаражі біля будинків, альтернативи взагалі не надали; 2.зробили так що у місті немає де законно припаркувати авто, альтернативи в більшості місць немає; 3. зробили транспортний колапс; 4.відбирають в мешканців міста ринок. Це основне і цього достатньо. А для того щоб навести порядок просто треба прибрати той ринок (не знищити, а підмести, помити, пофарбувати), згрупувати краще товари, слідкувати щоб підприємці утримували робочі місця в порядку. Доволі значна частина мешканців міста до ринку ходила пішки, а тепер треба буде заплатити за проїзд в обидві сторони та ще й дочекатися транспорту який майже не ходить. Вам це не потрібно, але носа свого туди сунете і намагаєтеся нав'язати щось більшості. Є ж речі які потрібні вам, які вам подобаються, давайте теж наведемо "порядок" щоб і вам було "зручніше жити". Не хочете?
777 до Лучанин Показати IP 30 Січня 2020 14:15
Якщо слідувати Вашій логиці,то обласний центр слід перенести у м.Ковель - він рівновіддалений від всіх крайніх населених пунктів (знаходиться посередині області),всім мешканцям області буде зручно добиратися...
ку до Лучанин Показати IP 30 Січня 2020 14:18
Схоже на те що комусь потрібно зкерувати покупців в супермаркети за придбанням потрібного краму. Власникам цих закладів це вигідно. І ще. Хтось же вклав чималі грошенята в той новий ринок, який практично не працює, а бабки треба "ВІДБИВАТИ". Ті підприємці які переїдуть на новий дуже швидко закриють свою справу на даній території. Дуже вже невдало було вибрано місце для нього.
Олександр до Лучанин Показати IP 30 Січня 2020 16:03
Ринок вмер,хай живе Ринок!
??? до Олександр Показати IP 30 Січня 2020 17:34
ти визначся
Клава Показати IP 30 Січня 2020 14:02
Часи базарiв у минулому ... Тим паче у такому виглядi як у Луцьку - це ганьба для обласного центру. Вже е рiшення чого його мусолити ???
ку до Клава Показати IP 30 Січня 2020 14:57
Згідний з тим що базар біля замку це ГАНЬБА. Він за останні 20 років перетворився на ГАДЮШНИК. Але на жаль часи базарів ще не минули. Польща, яка давно вже випередила Україну по всіх показниках, не відмовляється від подібного генделю.
Вася до ку Показати IP 30 Січня 2020 15:30
Так ніхто чітко не сказав, що буде на місці ринку. Спочатку говорили, що ярмарок і площа, потім сказали, що не більше трьох поверхів забудова.
ку до Вася Показати IP 30 Січня 2020 16:45
Як сказала КЛАВА- рішення вже є, Судячи з кількості задіяних силовиків, буде ГАРЯЧЕ. А що з того вийде-поживем побачимо. Говорити і відповідати за свої слова у нас не прийнято.
Знаючий Показати IP 30 Січня 2020 16:16
Є зараз такий архітектор в луцьку. Його мама тривалий час працювала на центральному ринку. в 200чних після того як влада почала активну компанію про створення нового ринку повіривши в слова чиновників, що вони організують доїзд вона придбала там кілька контейнерів влізла в борги. та змушена була поїхати в Італію. зараз має проблеми з здоров'ям :( Цей чиновник знає все це розуміє як це залишитись без коштів для існування та все-рівно палець в палець не стукнув щоб допомогти тим людям які зараз втратять елементарні засоби для існування.... а просили люди всього на-всього відтермінування та надання альтернативної ділянки....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus