USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Аргентині викладачка померла від коронавірусу під час відеозаняття

8 Вересня 2020 17:48
В Аргентині викладачка університету Буенос-Айресу померла від коронавірусу під час відеоуроку.

Професор Паола де Сімоне, 46 років, вела з дому відеозаняття для майже 40 студентів. Уже кілька тижнів хворіла на Covid-19. Під час лекції стало погано. Не встигла сказати, де живе. Коли додому прийшов чоловік, то жінка була вже мертва. Про це пише польська Gazeta.ua.

Паола викладала в університеті політику та міжнародні відносини. Близько місяця тому захворіла на коронавірус. Попри це, вела далі заняття онлайн. Кілька днів тому їй стало гірше. У соцмережах написала, що признаки хвороби не минають уже кілька тижнів.

У середу, 2 вересня, під час заняття жінці стало раптово гірше. Спочатку студенти зауважили, що викладачка перестала перемикати слайди. Потім помітили, що їй важко дихати. Попросили сказати адресу, аби викликати швидку. Проте, на жаль, вона вже не відповідала.

Студентам здалося, що викладачці вдалося додзвонитися до чоловіка і покликати на допомогу. Проте, коли чоловік прийшов, то було запізно.

Чоловік покійної – лікар «швидкої». У жінки залишилася напівсиротою донька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus