USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Австралії смерч пошкодив будинки і знищив урожай

12 Жовтня 2018 17:05
По австралійському штаті Квінсленд пронісся торнадо, йдеться у сюжеті ТСН від п'ятниці, 12 жовтня.

Поривчастий вітер рухався зі швидкістю 144 кілометри за годину. Спочатку по містах вдарив потужний град розміром з тенісний м'яч. Опісля почалися ураган і масивна злива.

Негода потрощила будинки і знищила місцевий урожай.

Як повідомлялося, США спустошив ураган Флоренс. Він вдарив по атлантичному узбережжю США у п'ятницю 14 вересня. Майже одразу його потужність знизилась до тропічного шторму. Внаслідок негоди загинули 43 людини.

Крім того, 11 жовтня циклон Майкл, який приніс потужні пориви вітру і проливні дощі, призвів до повеней в декількох районах Сполучених Штатів. У штатах Флорида, Алабама і Джорджія в результаті удару стихії без електроенергії залишилися в цілому більше 300 тисяч будинків і володінь. У цих регіонах діє режим надзвичайної ситуації, евакуйовано близько 400 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus