USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У голови Волинської військової адміністрації – нова заступниця. Вона очолила Координаційний центр області

5 Квітня 2022 13:05
Новою заступницею голови Волинської обласної військової адміністрації стала Мирослава Якимчук. Також вона очолила Координаційний центр області, який діятиме упродовж воєнного стану.

Відповідні накази голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко підписав 4 квітня.

Сьогодні очільник області представив Мирославу Якимчук та вручив їй службове посвідчення.
Мирослава Якимчук понад 18 років працювала у Волинській обласній раді, тривалий час очолювала відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності, опікувалась понад сотнею комунальних (тих, що належать громаді області) закладів. До останнього часу працювала на посаді заступниці керуючого справами виконавчого апарату Волиньради.

Читати ще: Мирослава Якимчук: «Мені дуже хочеться допомагати тим людям, які чогось прагнуть досягнути»*

«У цей надзвичайно складний і драматичний для нашої держави час історичних випробувань надважливо злагоджено працювати, органам влади насамперед. Кожен має бути на своєму місці. Відповідальність, ефективність і максимальна самовіддача – тільки такий алгоритм. Вдячна за високу довіру, працюємо на перемогу», – прокоментувала Мирослава Якимчук.

До цього Координаційний центр Волині очолював Андрій Ярмольський, який звільнений з посади заступника голови Волинської ОДА. Відповідне розпорядження Юрій Погуляйко підписав 4 квітня 2022 року.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про інцидент, коли на територію луцького складу, де зберігалася гуманітарна допомога Волинської військової адміністрації, не допускали бійців батальйону «Луцьк», які отримали наказ взяти об'єкт під охорону. Власника складу, який погрожував бійцям зарядженою зброєю, приїхав виручати такий собі Тарас Дембіцький, який є давнім товаришем Андрія Ярмольського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
КорЦентр Показати IP 5 Квітня 2022 22:12
Дуже хороша, справедлива та головне Професійна людина
616 Показати IP 6 Квітня 2022 00:16
Справжній патріот рідного краю !!!! Дякую що наважилась віддати свої мили у такий важкий час
Іван Комлик Показати IP 6 Квітня 2022 08:29
Правильне рішення! Це порядна жінка, яке буде працювати чесно. Бог в поміч
Герман Показати IP 6 Квітня 2022 08:32
Нарешті правильне рішення від Погуляйко по кадрових призначеннях. Мирослава Василівна достойна цієї посади
Марія Показати IP 10 Квітня 2022 02:53
Так гуманітарна допомога, а саме військова амуніція та ліки, дійде на передову, чи й далі буде пилом припадати на складі? За законом воєнного часу Андрія Ярмольського можна тільки звільнити? Оце і все покарання для цього мародера, який під час війни з дружками розпоряджається гумдопомогою, як своєю власністю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus