USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Індонезії 129 людей загинули у тисняві на футбольному матчі

2 Жовтня 2022 11:55
Внаслідок заворушень під час футбольного матчу в Індонезії загинуло 129 людей.

Про це повідомляє The Guardian.

Заворушення почалися після матчу між клубами «Арема» та «Персебая Сурабая». Фанати обох команд вибігли на поле, між ними почалася бійка. Поліція почала розганяти натовп – стріляла, била палицями і кидала гранати зі сльозогінним газом. Люди запанікували і побігли геть. У результаті виникла тиснява.

Внаслідок заворушень у місті Маланзі щонайменше 129 людей загинули, та 180 отримали поранення. Серед загиблих – двоє полісменів, також багато жінок і дітей.

Голова управління охорони здоров’я Маланги заявив, що причинами загибелі стали хаос, велике скупчення людей та тиснява. За його словами, загинули понад 120 людей, кількість постраждалих ще уточнюється, всі вони направлені до міських лікарень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus