USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Іспанії смартфон, що заряджався, вбив футболіста

24 Жовтня 2021 23:29
В Іспанії помер колишній професійний футболіст Сантьяго Отеро. Слідчі вважають причиною смерті коротке замикання у ванній.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The Sun.

Бездиханне тіло 38-річного чоловіка в їхньому будинку в Мадриді раніше цього тижня виявила його дружина, повернувшись після нічної зміни. На грудях її чоловіка лежав смартфон, під яким був опік.

Слідчі вважають, що Отеро помер за десять годин до цього. Ймовірною причиною смерті був розряд струмом, який чоловік отримав у ванній, коли його мобільний впав у воду під час зарядки.

У цей час його дружина вже пішла на роботу.

Отеро в основному грав за футбольні команди свого рідного регіону Галісія, виступаючи як центральний нападник в таких клубах, як «Фольгейре»," Ксове Лаго«, а також «Реал Ов’єдо».

Нагадаємо, в одній з початкових шкіл В’єтнаму мобільний пристрій вибухнув прямо під час уроку, в результаті чого загинув учень п’ятого класу.

А в Індії куплений недавно смартфон вибухнув у кишені у своєї власниці – жінка постраждала, але вижила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Показати IP 25 Жовтня 2021 10:28
Доля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus