USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Іспанії зіткнулися два потяги, понад 150 людей постраждали

7 Грудня 2022 16:43
На північному сході Іспанії зіткнулися два потяги, один з яких пасажирський, внаслідок чого понад 150 осіб отримали поранення.

Це вже третя залізнична катастрофа цього року в Каталонії, повідомляє RTVE.es, пише УНН.

Згідно з даними державної залізничної мережі Іспанії Renfe, близько 155 пасажирів отримали поранення різного ступеня тяжкості внаслідок зіткнення поїзда з іншим на станції Монказа-і-Рашяк у Барселоні.

Люди отримали забої від падінь, коли стояли і були відкинуті від удару, також були травми голови від удару.

Аварія сталася сьогодні вранці близько 7:50 за місцевим часом, коли з причин, які з'ясовуються, потяг, що прямував у напрямку Барселони, зіткнувся з іншим поїздом, який перебував на станції і також прямував до столиці Каталонії.

Міністр транспорту Іспанії Ракель Санчес відвідала станцію Монтказа-і-Рашяк і зазначила щодо причин аварії, що один із поїздів виконував маневр гальмування, що було дуже звичайним явищем і відбувається щодня.

Після аварії залізничний рух було призупинено на трьох лініях у Барселоні на півтори години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus