USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Івано-Франківську волинські баскетболістки вибороли «золото» та «срібло»

22 Жовтня 2020 11:09
16–18 жовтня в Івано-Франківську проходив Х традиційний турнір з баскетболу серед дівчат 2005 та 2008 років народження «Баскетбольні таланти» на приз вихованки Івано-Франківської ОДЮСШ Тетяни Палюги.

Про це повідомляє пресслужба Нововолинської міської ради.

У змаганнях брали участь спортсменки з Івано-Франківська, Кам’янець-Подільського, Чернівців, Львова, Хмельницького, Полтави, села Мамаївці Чернівецької обл, а також з Тисменицької ДЮСШ (Єзупіль).

У віковій групі 2008 р.н. (тренер Руслана Спєшилова) нововолинянки отримали перше місце, а дівчата 2005-2006 року народження (тренер Галина Макарчук) посіли другу сходинку.

«Переможцям вручили кубок, грамоти, медалі, а також пам’ятні подарунки – подушки у вигляді баскетбольного м’яча,- розповіла тренер команди Руслана Спєшилова. – Кращі гравці – Анастасія Боровська та Ірина Бачинська також отримали кубки».

Бажаємо дівчатам ще більших перемог у майбутньому!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus